Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
hocam yükleme öncesi full wipe ve data formattan sonra. tekrar twrp reboot yaptım. dosyayı telefonun belleğine attım. oradan başladım kuruluma. Şansımı deneyeyim dedim ve kurulum gerçekleşti üzerine root yaptım bir de açıldı telefon en sonunda. yardımlarınız için teşekkürler tekrar...
Hayırlı olsun hocam mm~~

ancalagon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
red mi note 8 p
Konular
4
arkadaşlar kullandığınız magisk modülü falan var mı ek olarak yada APK bu rom için faydalı olduğunu düşündüğünüz. ben şahsen pek bir şey bulamadım

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
arkadaşlar kullandığınız magisk modülü falan var mı ek olarak yada APK bu rom için faydalı olduğunu düşündüğünüz. ben şahsen pek bir şey bulamadım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Customiuizer kesinlikle olması gerekiyor hocam. Nasıl yüklendiği hakkında forumda konusu var şuan

lojistik9p

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
mi max prime
Konular
1
Arkadaşlar günaydın 2 günlük mücadelenin sonunda sizlerin yardımıyla ve son adımda dahili hafızaya atarak rom'u kurdum. Root tamam her şey yolunda. Ancak bir sorunum var. Size bugün başağrısı yapacağım konu sim kart etkinleştirilemedi uyarısı. nette gezindim orada denen şeyleri yaptım ama yine de düzelmedi. Benim için önemli çünkü çağrı kayıtları sim etkinleştirilmeden geri gelmiyor ki benim için önemli bir konu. Yardımcı olabilecek var mı? Cihaz bul'u açamıyorum bu arada şifreyi girince kalıyor öyle. Şimdiden teşekkürler...

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaşlar günaydın 2 günlük mücadelenin sonunda sizlerin yardımıyla ve son adımda dahili hafızaya atarak rom'u kurdum. Root tamam her şey yolunda. Ancak bir sorunum var. Size bugün başağrısı yapacağım konu sim kart etkinleştirilemedi uyarısı. nette gezindim orada denen şeyleri yaptım ama yine de düzelmedi. Benim için önemli çünkü çağrı kayıtları sim etkinleştirilmeden geri gelmiyor ki benim için önemli bir konu. Yardımcı olabilecek var mı? Cihaz bul'u açamıyorum bu arada şifreyi girince kalıyor öyle. Şimdiden teşekkürler...
Hocam ayarlardan şifreler ve güvenlik yerine tıklayın ve altta yetkilendirme ve geri alma seçeneği var ona basın Xiaomi sim etkinleştirme'nin ayarını pasif hale getirin. Daha sonra bir daha bildirim gelir ise bildirime basılı tutup bildirimleri kapat deyin. Sizi rahatsız etmez bir daha

Cihazı bul özelliği tahminimce cihaza IMEI atıldığı içindir. Eğer cihazınıza IMEI atılmamış ise sorun başka bir şeyden kaynaklanıyordur. Onu da tahmin edemiyorum hocam

lojistik9p

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
mi max prime
Konular
1
IMEI atılmış cihaz hocam kendim attım, 2 gündür uğraşımın ana nedeni:) Daha önceki telefonumda IMEI atılmış cihazdı Mi Max tı. onda sorun olmamıştı. Sorun çalışır hale getirmekti ki çağrı kayıtlarımı alayım. ama sanırım yolu yok....teşekkürler...

ancalagon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
red mi note 8 p
Konular
4
hat okumama problemi yaşayan var mı ? cihaz trden alınma

ancalagon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
red mi note 8 p
Konular
4
Arada bende de oluyor niyese ama yeniden başlatınca geçiyor. Telefondan mı kaynaklı Turkcell'den mi emin değilim ama
benimde Turkcell. yeniden başlattım düzelmedi. daha önce kullanırken bir problem olmamıştı niye yaptı ki acaba. dün gece sıfırlayıp yeniden kurdum romu gece hatla ilgili bi problem yoktu. greenify ve exposed yükledim onlardan mı oldu bilmiyorum ama hat gitti

Üst Alt