- Adım
- ersan
- Cihazım
- redmi note8 pro
- Konular
- 5
Aynen hocamtam olarak hangi dosyayı yüklemeliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunumu yükleyeceğim şu anki rom endonezya android 10 kurulu
sağ olasınAynen hocam
Bu mesajdan itibaren son sayfaya kadar mesajları okuyun hocam. Sizinle aynı sorunları yaşayan bir arkadaş böyle çözdüarkadaşlar romu şimdi yükledim fakat dosya yöneticisinden telefonun ana belleğine ulasamıyorum
yükleme hatası erişim reddedildi diye uyarı veriyor kısacası ana dizine ulaşamıyorum
sağ olasın romu ikinci kez yükledim sorun düzeldiBu mesajdan itibaren son sayfaya kadar mesajları okuyun hocam. Sizinle aynı sorunları yaşayan bir arkadaş böyle çözdü
Rom - [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya
Recovery e giremiyorum ve şu anda uğraşmak da istemiyorum açıkçası yüklemek için. O yüzden bu konudaki işlemi yapmam şu an için mümkün değil. Magisk modülü olarak yok mudur peki. Hocam direk build prop editör yükleyin play Store'dan belki seçenek direk karşınıza çıkarl Uygulamada arama kısmına...forum.miuiturkiye.net
IMEI için edl sistemi yükleniyor yani mecbur rom siliniyor IMEI sonrası kurunBende şuan stock Endonezya Android 9 yüklü. Burada ki deodex 9 yükleyip ondan sonra direkt son güncellemeyi (16.04.2020 yazan) yukleyebilir miyim acaba?.
Bir de saygı değer hocalarım şarj durumu nasıl gereksiz uygulamalar var mı üstünde, benim cihaza IMEI atılmadı daha bu rom üstünden atma şansımız var mı?
Şimdiye kadar bir kere de olsun karşılaşmadım. Hiç kimse de böyle bir sorun olduğunu yazmadı.Bu romu yükleyince WiFi arama içinde NVRAM WARNİNG: ERR = 0X10 belirdi! Bu mediatek işlemcili telefonlarda oluyormuş vs. Nedir bunun ayrıntısı beyler? Herhangi bir zararı vs var mı?