Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Arkadaşlar bu romda iken ilk başta netflix google play üzerinden yükleyebiliyorum ve kullanıyorum ama daha sonra google play sertifika sorunu çıkıyor ve netflix'e girdiğimde biraz izledikten sonra yeniden telefon başlıyor. Bu problemi yaşayan ya da çözümünü bilen var mıdır? bu romda sertifika sorununu nasıl çözebilirim.

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Arkadaşlar bu romda iken ilk başta netflix google play üzerinden yükleyebiliyorum ve kullanıyorum ama daha sonra google play sertifika sorunu çıkıyor ve netflix'e girdiğimde biraz izledikten sonra yeniden telefon başlıyor. Bu problemi yaşayan ya da çözümünü bilen var mıdır? bu romda sertifika sorununu nasıl çözebilirim.
Magisk de safety net geçin, ardından play stor verilerini ve güncellemesini kaldırın, cihaz sertifikalı olacak.

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Magisk de safety net geçin, ardından play stor verilerini ve güncellemesini kaldırın, cihaz sertifikalı olacak.
hocam safetnet kontrolünü geçemiyorum ctsprofile yazan kısım da - var. bundan dolayı olmuyor

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Bir yöntemini bulup safety net geçin, onsuz olmuyor.
Bir iki yöntem var da onları hatırlatıyorum
1. Safetynet fix vardı magisk modül gibi yükleniyor. Bu fix lerin bir kaç tanesi var onları bir bir deneyin
2. Bir de Termux uygulaması ile geçiliyordu. Burada forumda konusu vardı, bulamadım şimdi link vere bilmiyorum.

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Bir yöntemini bulup safety net geçin, onsuz olmuyor.
Bir iki yöntem var da onları hatırlatıyorum
1. Safetynet fix vardı magisk modül gibi yükleniyor. Bu fix lerin bir kaç tanesi var onları bir bir deneyin
2. Bir de Termux uygulaması ile geçiliyordu. Burada forumda konusu vardı, bulamadım şimdi link vere bilmiyorum.
tmmdır hocam ararken fix buldum ve denedim artık sertifikalı oldu şuanda netflix görünüyor. Teşekkür ederim. Hayırlı Akşamlar.

cannyavuz07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Red mi note 8 p
Konular
0
beyler 12.08 android 10 redmi nin şarjı çok üzmeye başladı bende ilk defa rom kurmayı düşünüyorum ama merak ettiğim şey bu romu kursak yine google playdan uygulama indirebiliyoruz değil mi ? bankacılık uygulamaları falan

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
evet kullanabiliyorsun istersen magisk de kaldırabilirsin
beyler 12.08 android 10 redmi nin şarjı çok üzmeye başladı bende ilk defa rom kurmayı düşünüyorum ama merak ettiğim şey bu romu kursak yine google playdan uygulama indirebiliyoruz değil mi ? bankacılık uygulamaları falan

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Kamerayi aciyorum hata veriyor Android 10 Miui 11 yükledim neden kaynaklaniyor ? Temiz kurulumla geçmiştim

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Kamerayi aciyorum hata veriyor Android 10 Miui 11 yükledim neden kaynaklaniyor ? Temiz kurulumla geçmiştim
Şimdiye kadar böyle bir hata hiç kimseden işitmedim. Tekrar yükleyin. Bir de ola bilir telefon yeni revizyon ise eski sürümlerde nasıl çalıştığını bilmiyorum.

ckara1989

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cem
Cihazım
xiaomi n4
Konular
3
Telefon yeni ise ön kamera sensörü yeni sensör ise bu romda kamera hata verir. MIUI 12 de çözümü var fakat 11 için çözüm yok sanırım

Üst Alt