- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 0
Benim de global bana hala gelmedimi 8 global
Benim de global bana hala gelmedimi 8 global
Android 10 ile birlikte gelmiş olabilirmi acaba?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Red mi Note 7 cihazımdwn 696 MB gelen güncellemeyi indirdim kuramaya kalkarken hata verdi. Ardından telefonu yeniden başalttım ve yeni bildirim ile gelen güncelleme bu oldu. Bende anlamadım. Dosya normale göre fazla büyük. 696mb gelen miui 11de sadece other yazıyordu. 1.8Gb gelen güncelleme de herşey yazıyor. Şuan bunu indiriyor tekrar deneyeceğim
muhtemelen gün içerisinde gelecektir. bazıları alamamış nedenini tam bilen yokBenim de global bana hala gelmedi
Otadan yüklerken hiç birşeye gerek yok ,Tecrübe sahibi arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
1- güncelleme yapınca hard format mi atayim dersiniz temiz kurulum için yoksa fabrika ayarlarına mi sifirlayim.
Kesin mühendisler torpille girmiş bu şirkete bişe yapamadilar ,muhtemelen gün içerisinde gelecektir. bazıları alamamış nedenini tam bilen yok
696 MB yüklememesi garibime gitti, indiriyorum yüklensin detayları paylaşacağımAndroid 10 ile birlikte gelmiş olabilirmi acaba?
valla bende merak ettim neden böyle değiştiğini. sana torpil yapmışlar herhald696 MB yüklememesi garibime gitti, indiriyorum yüklensin detayları paylaşacağım
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TürkiyeBölge Olarak Ne seçili hocam?