- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 0
Bazı Mi8ler güncellendi ama benimkine hayla gelemedi güncelleme deliricem valla şans işi demekki
Sorun şu ki yayınlanan romların hepsini geri çektiler. Yükleyenler yükledi. Bir ara wifi koptu, hatalı indirmede yapmış olabilirim. Yüklerken Orijinal stock recevory ekrana gelip update rom zip hatası dedi yeniden başlattım bu güncelleme çıktı. bu arada cihazım 6gb/64gb yurt dışı cihazı. 6gb ram modelivalla bende merak ettim neden böyle değiştiğini. sana torpil yapmışlar herhald![]()
global stable mi kurulu eu rom mu varSorun şu ki yayınlanan romların hepsini geri çektiler. Yükleyenler yükledi. Bir ara wifi koptu, hatalı indirmede yapmış olabilirim. Yüklerken Orijinal stock recevory ekrana gelip update rom zip hatası dedi yeniden başlattım bu güncelleme çıktı. bu arada cihazım 6gb/64gb yurt dışı cihazı. 6gb ram modeli
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Globalglobal stable mi kurulu eu rom mu var
dediğin mantıksız değil ancak madem geri çekiyorlar neden heemn versinler ki
Aynen bende bekliyorum.Bazı Mi8ler güncellendi ama benimkine hayla gelemedi güncelleme deliricem valla şans işi demekki
İnşallah 10 la gelir.Beyle bir şey buldum linkten indirdim kurayımmı bilemedimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle birşey buldum linkten indirdim güncellimi bilemedimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Zaten 3 ayda bir yolluyor.şimdi miui11 ekim güvenlik yaması ile birlikte android 9 olarak aldık. Almayan da bir çok cihaz var. Biz alanlar olarak bu yoğunluktan dolayı bence 2 ay daha güvenlik güncelleme filan alamayız gibi geliyor.![]()
Xiaomi 2 ay unutur bizi herhalde. Farklı bir düşüncesi olan arkadaşalr paylaşırsa sevnirim
mi8 global
Boyutu yüksek görünüyor bence kesinİnşallah 10 la gelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten 3 ayda bir yolluyor.