- Adım
- kadir
- Cihazım
- mı 6
- Konular
- 14
Yazı tipi değişmiş sanırımMi9 MIUI 11 android 10 ile beraber geldi. Ama ne yenilik var derseniz hala elle tutulur birşey bulamadım.
Yazı tipi değişmiş sanırımMi9 MIUI 11 android 10 ile beraber geldi. Ama ne yenilik var derseniz hala elle tutulur birşey bulamadım.
Yükleyebilirsiniz.Hocam bişi sorcam mi sürüm telefonuma dışardan mesela mi sürüm MIUI 11 ota dan manuel yükleyebilir miyim hani dışarı geldiğinde elle yapalım ota ya düşmesini beklemeden
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam tam olarak ne oluyor bu anlamadım root falan gerektiriyormuYükleyebilirsiniz.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yanlış anlaşılmadıysam romsuz rootsuz twrp olmadan direk otadan elle seçip zipi kurmaktan bahsediyorumYükleyebilirsiniz.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet güncelleyiciden paketi seçip yükleme yapabilirsinizHocam yanlış anlaşılmadıysam romsuz rootsuz twrp olmadan direk otadan elle seçip zipi kurmaktan bahsediyorum
Beta daha güncelleniyorsa daha çok bekleriz
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buyurun buradan yakın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam öyle oluyorsa niye bekliyorlar ki hala bir de geri dönebiliyor muyuzEvet güncelleyiciden paketi seçip yükleme yapabilirsiniz
Cihazınıza uygun ota güncellemesi olmalı. Bl açık olmasına gerek yok.Hocam öyle oluyorsa niye bekliyorlar ki hala bir de geri dönebiliyor muyuz
Garanti gidiyormu
Bl acik mi olmask laizm
Cevaplarsanız sevinirim
Mi 9 lite phase 2 değilmiydiMi 9 lite global başlamışGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi