- Adım
- cihan
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 7
kesinlikle tema değişecek sadece. bir çok şey benim telefonda var zaten. Açıkladıkları özelliklerin hepsini de vermiyorlarmış globallere. Eee ne kaldı geriye sadece 10 yazısı 11 olacak gibi. şarjım çok iyi gidiyor oraya dokunmasalar iyi olurgüncellemeyi niye bekliyonuz tema değiştirip miui 11 demişler ben size tema ismi veriyim yükleyin miui 11 olur cihazınız buyrun
e o zaman menü seçeneği olan sürümü kursana dostum.bunu için miui 11 e gerek yokki.Sırf menü seçeneği var diye bekliyorum, launcher kullanıyorum şarj yiyor o da
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fark var ama her yeni yazılım kurulduğunda bu fark olur zamanla eskisi gibi aşırı hız normal hıza dönüşür yani aman aman fark göremedim gerçi mi6 da hala ufacık kasma yok telefonumu çok beğeniyorumİnsanlar MIUI 11 ile telefonlarının uçacağını zannediyorlar galiba
En son rom atarken telefon elimde kaldı tövbe bir daha uğraşırsame o zaman menü seçeneği olan sürümü kursana dostum.bunu için miui 11 e gerek yokki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
burdan bul indir.menü seçeneğin olsun
bu rom değil dostum.direk apk.kuracaksın bitti.eğer bir sıkıntı çıkarsa,ayarlardan uygulamalardan uygulamayı bulup güncellemleri kaldır diceksin bu kadar.En son rom atarken telefon elimde kaldı tövbe bir daha uğraşırsam
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tamam dostum.ayarlar telefon hakkındayı da atarmısın rica etsem?