- Adım
- Teyfik
- Cihazım
- Mi 5x
- Konular
- 9
Üstad Avrupa global senin kiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Üstad Avrupa global senin kiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Türkiyeden aldım ama hocam bilgim yok o konuda. Nerden anladınız?Üstad Avrupa global senin ki
Güncelle tabiki. Miui 11 çok daha stabil. Sırf arayüz güzelligi için bile geçilir. Kaldıki beğenmezsen eski sürümüne dönebilirsin.Hocam sizce yüklemeli miyim hemen güncellemeyi merak da etmiyor değilim aslında. Görüşlerinizi alabilir miyim?
Bende buradan aldımTürkiyeden aldım ama hocam bilgim yok o konuda. Nerden anladınız?
Evet bende bunu anlamıyorum. tercih meselesi herhalde..beyler neden eu rom ya da mi room kulllanmıyorsunuz biz 1 ay onceden aldık miui 11 i android 10u
Ben vatandan aldım hocam cihazıBende buradan aldımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
IMEInin snapdragon işlemcilerde sıfırlanması cok cok nadirmıui 11 kursak sonra cihazı sıfırlayalım daha güzel çalışsın desek bu seferde imei uçar diyor eleman
Öyle bişey yok hocam. Gönül rahatlığıyla sıfırlayabilirsinizmıui 11 kursak sonra cihazı sıfırlayalım daha güzel çalışsın desek bu seferde imei uçar diyor eleman
Teşekkürler hocam gelince sanırım öyle yapacağım.Güncellemeyi yapıp sonrasında cihazı sıfırlamak yüklenen sürümün daha stabil çalışmasını sağlar.