- Adım
- Eren
- Cihazım
- Xiaomi Redmi No
- Konular
- 0
Peki güncellemeyi cihazı sıfırlayıp da mı yapmalı yoksa güncelleme yaptıktan sonra mi sifirlanmali?
sıfırlayıp da hocamPeki güncellemeyi cihazı sıfırlayıp da mı yapmalı yoksa güncelleme yaptıktan sonra mi sifirlanmali?
Cihaz sıfırlamaya gerek yok ki.Peki güncellemeyi cihazı sıfırlayıp da mı yapmalı yoksa güncelleme yaptıktan sonra mi sifirlanmali?
sıfırlayıp da hocam
Üstad telefon hakkında bölümünün ss ini atabilir misinizsıfırlayıp da hocam
Temiz kurulum olsun diye yapmayı düşündüm en azından içim rahat olsunCihaz sıfırlamaya gerek yok ki.
Güncellemeyi yapıp sonrasında cihazı sıfırlamak yüklenen sürümün daha stabil çalışmasını sağlar.Peki güncellemeyi cihazı sıfırlayıp da mı yapmalı yoksa güncelleme yaptıktan sonra mi sifirlanmali?
Güncellemeyi dört gözle bekleyen bissuru kişi var yavaş yavaş mi 9t kullanıcılarına gelmeye başladı galiba çok korkunuz varsa insanların geri dönüşlerini bekleyin ama yoksa güncelleyin bana gelse ben direk güncellerim.türkiye 711 mb
Üstad telefon hakkında bölümünün ss ini atabilir misiniz
Hocam telefonlarını rom atmadan da kullananlar varbeyler neden eu rom ya da mi room kulllanmıyorsunuz biz 1 ay onceden aldık miui 11 i android 10u