- Adım
- Tolga Sezer
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 0
Üstteki soruma cevap verir misin bilgin varsaRedmi note 7 Çin de stabil dağıtılmış. Yakında global de çıkar artık.
Üstteki soruma cevap verir misin bilgin varsaRedmi note 7 Çin de stabil dağıtılmış. Yakında global de çıkar artık.
Üstteki soruma cevap verir misin bilgin varsa
10.3.10 olan sürümünü bölgeyi Meksika yapıp 10.3.12 güncelledim bir sorun olur mu ? Redmi Note 7
Teşekkür ederiiim
Şahsi fikrim, eğer android 10 ile gelecekse sıfırlamak daha iyi olur düşüncesindeyim. Yok android 9 ile gelecekse gerek yok diye düşünüyorum.Arkadaşlar yorumlarda gördüm de güncelleme sonrası yada öncesi sıfırlama dan bahsedilmiş gerek var mı sizce sıfırlama ya sizce artısı olur mu gerek yok mu
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam redmi Note 7 cihazımŞahsi fikrim, eğer android 10 ile gelecekse sıfırlamak daha iyi olur düşüncesindeyim. Yok android 9 ile gelecekse gerek yok diye düşünüyorum.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10.3.10 olan sürümünü bölgeyi Meksika yapıp 10.3.12 güncelledim bir sorun olur mu ? Redmi Note 7
Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış sözüyle benzetme yapıyorum birisi uydurmuş sıfırlama işini öyle birşey yok telefonunu boşuna sıfırlama iyi forumlar dilerimArkadaşlar yorumlarda gördüm de güncelleme sonrası yada öncesi sıfırlama dan bahsedilmiş gerek var mı sizce sıfırlama ya sizce artısı olur mu gerek yok mu
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi