- Adım
- Ruşen
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 5
Sayın MIUI severler. Son gelişmelere göre Hindistanda Redmi Note 7 için
MIUI 11.0.5.0 sürümü stabil olarak yayimlanmaya baslamistir.
Iyi forumlar.
Bendede aynı rom var, benim cihazım mi 9 SE. Herhangi bir artısı yada eksisi olarak güncellemeler biraz geç geliyor ve diğer romlara göre kararlı güncel romlar bir iki aşama altta kalıyor diyebilirimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.benim cihazda rus romu var. Bunun dezavantajı veya avantajı var mı?
Kaç gün gibi?Bendede aynı rom var, benim cihazım mi 9 SE. Herhangi bir artısı yada eksisi olarak güncellemeler biraz geç geliyor ve diğer romlara göre kararlı güncel romlar bir iki aşama altta kalıyor diyebilirim
Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
Evet arkadaslar kesin olarak suan Hindistanda miui 11 redmi note 7 pro icin yayimlaniyor Note7 ye yakinda gelirSayın MIUI severler. Son gelişmelere göre Hindistanda Redmi Note 7Pro için
MIUI 11.0.5.0 sürümü stabil olarak yayimlanmaya baslamistir.
Iyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui 11 global versiyon Hindistan değil ne zaman acabaEvet arkadaslar kesin olarak suan Hindistanda miui 11 redmi note 7 pro icin yayimlaniyor Note7 ye yakinda gelir
Gün olarak bilmiyorum fakat arkadaşımda RN6 pro var ona gelen güncelleme bana bir iki hafta sonra gelmişti. Bu MIUI 11 için geçerli olurmu bilmiyorum. Eu romada geçmekten çekiniyorum telefonu garantisiz aldım IMEI gidermi bilmiyorum. Çok sıkıntı edecek birşey olursa geçerim ama eu yaKaç gün gibi?
Note 7 pro icin basladilarsa dagittiktan sonra note 7 ye baslarlar ama bize ne zaman gelir bilmiyorumMiui 11 global versiyon Hindistan değil ne zaman acaba
Ben de aynı. Sıkıntısını görmediğim sürece geçmem. 1 2 hafta için o işe girilmezGün olarak bilmiyorum fakat arkadaşımda RN6 pro var ona gelen güncelleme bana bir iki hafta sonra gelmişti. Bu MIUI 11 için geçerli olurmu bilmiyorum. Eu romada geçmekten çekiniyorum telefonu garantisiz aldım IMEI gidermi bilmiyorum. Çok sıkıntı edecek birşey olursa geçerim ama eu ya
Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.