- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Konular
- 0
Çok zor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yakında Gelecek Diyorlar. Mİ8Çok zor
Herkese aynı cevabı vermişlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirYakında Gelecek Diyorlar. Mİ8
ben kesin o tarih mi yazdım tepkimi belirttim ve evet tepkim aynı her zaman cacik olmazKaynağını bilmeden insanları yanlış yönlendirecek şeyler paylaşmayın lütfen
biliyorum ben tepkimi belli ediyorumB
Eyerki bu liste gercek olsa bana gore miui resmi websitenin en alt kisminda yayinlanmis olurdu
biliyorum ben tepkimi belli ediyorumB
Eyerki bu liste gercek olsa bana gore miui resmi websitenin en alt kisminda yayinlanmis olurdu
Böyle bir şey mümkün değil. Her bölgenin djital prosedürü farklı.yok çin yazılımı, yok eu, yok global. bu kadar dallanıp budaklandırmaya ne gerek var? tüm dünyaya tek bir yazılımı ver olsun bitsin. çorba gibi hiç hoş değil.
çok istenirse mümkün olur, biraz zaman alsa da olur. olmayacak şey değil. yazılımın boyutu biraz büyük olur.Böyle bir şey mümkün değil. Her bölgenin djital prosedürü farklı.
Hocam anlamadınız; her bölgenin protokolü farklı. Çin'de yasal olan bir özellik, Avrupa'da yasal olmayabiliyor. Aynı özellik Hindistan'da kırpılmış olarak verilmek zorunda olabiliyor. O yüzden her bölge için ayrı ROM çıkarıyorlar. Kanuni düzenlemeler belirliyor.çok istenirse mümkün olur, biraz zaman alsa da olur. olmayacak şey değil. yazılımın boyutu biraz büyük olur.
Bazı ülkelerde kullanılamaz uygulamalar var. Çin de Google uygulamaları yıllardır yasak. Bu yüzden oraya ayrı bir yazılım gerek.yok çin yazılımı, yok eu, yok global. bu kadar dallanıp budaklandırmaya ne gerek var? tüm dünyaya tek bir yazılımı ver olsun bitsin. çorba gibi hiç hoş değil.
Mi 8 kullanıyorum güncelleme yokİlk parti aşağıdaki gibi,
hase 1
(October 22 - October 31)
MI 9 SE
Redmi K20/ Mi 9T
Redmi Y3
Redmi Note 7
Redmi Note 7S
Redmi Note 7 Pro
Redmi 7
Mi 8 Pro
Mi 8