- Adım
- İlqar
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 33
Gelmemiş
Bende de mi9 se var hocam benim sürüm 10.3.9.0 bu sürümler neye göre veriliyorSikinti yok gelecek bende de aynisi var
Bende de mi9 se var hocam benim sürüm 10.3.9.0 bu sürümler neye göre veriliyor
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben geçtim tavsiye ederimHocam, aşağıdaki konu size yardımcı olabilir.
MIUI 11 - MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0
'Bootloader kilidi açık Twrp yüklü olmalıdır' Kurulum Global romdan eu roma geçiş Format Data yapıp çıkan ekrana yes yazıyoruz, geri gelip reboot 'a tıklıyoruz ve recovery seçiyoruz. Cihaz yeniden başlayacak ve recovery modunda yeniden açılacaktır. Wipe-Advanced wipe kısmına girip -Data...forum.miuiturkiye.net
Hocam xiaomi yazılımcılarının beş kuruş etmemezliklerinden dolayı,hiçbir zaman denilen tarihte güncelleme göndermedi,ben hâlen 2 ay daha süreceğini düşünüyorum dağıtıma başlanmasının,daha global kararlı mı,beta testerlara mı,ya da sadece Hindistan için çıkacağı mı hiçbir şey belli değil o yüzden sabırsızca beklemek gereksizBenim anlamadığım neden güncelleme için belirli bir tarih aralığı veriyorlar. Apple gibi şu tarihte ve saatte gelecek deseler olmuyor mu? Yani her model için bir tarih belirlersin ve o tarihte tüm modeller alsın. 10 model için belli bir aralık vermek, bence bu güncelleme işini tam olarak yapmamışlar anlamı çıkarıyor. Artık güncellemeyi hazırlamak yeterli olmuyor. Her kullanıcıya düzgün bir tarihte bunu ulaştırmakta bir iş oldu.
Bu özellik sanırım amoled ekranlı cihazlar için geçerli. Mi 8 lite a gelse iyi olurdu.Bildirim gelince bildirim ışığından ayrı olarak ekranda ritim nabız gibi uyarı çeşitleri gelmiş, göze çok hoş geliyor.