MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Asdqwer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yok :)
Cihazım
Mi 8
Konular
27
Farklı bir markadan ama benzer olaya örnek vermek istiyorum. Yazın 3. nesil İpad Air aldım. ios 12 yüklüydü. Yaz boyu bilen bilir artık ios13 değil iPadOs13 gelecek tabletlere dediler ve piyasaya görseller sızdırıldı (!!) gerçi sızma filan hikaye bizzat kendileri gizli reklam için yapıyorlar bunu. piyasayı kızıştırmak için iyi bir dümendir bu. Her neyse iphone telefonuma ios 13 ipad'ime ipados 13 geldi...bir iki ıvır zıvır görselden başka aman aman bir değişim göremedim. ki benim üçüncü ipadimdir öncekileri de iyi bilirim. özetle geliyordu çıkıyordu eli kulağında gibi haberlere çok itibar etmeyin. çevremden biliiyorum saat başı güncellme kontrolü yapan kişiler var ve her defasında bir sözler sarfediyorlar güncelleme yok diye. sabredin gelecektir illa ki. sonra gelse ne değişiyor...geçen yine bir yerde yazdım bunu...android 7 veya 8 'den sonra çok büyük değişimlere rastlamadım. firmalar her yıl yeni bir android ortaya atmak yerine hali hazırdaki sürümü daha mümkemmel hale getirseler büyük sevap işlerler.
Her Android yada iOS yada iPadOS sürüm yükseltmesi Yenilik getirecek diye bir şey yok. İyileştirme, Stabilite, Güvenlik, İşlevsellik sunuyor.

En önemlisi Çekirdek sürümü, kernel sürümü güncelleniyor. Bunlar işletim sistemi için önemli.

Her sene yeni update gelmesinde zaten biliyoruz. Satış politikası.

Alier411

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Verilen tarihe göre bugün son gün birinci parti için mi 8 de bi hareket yok bakalım sözünde durabilecek mi Xiaomi bey

Rasityilmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Raşit
Cihazım
Mi8 lite
Konular
14
Arkadaşlar telegram grubunda bir arkadaş sağolsun global rom verdi mi8 lite için ama bu uyarıyla karşılaştım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
mi 9 t avrupa romuna bugün MIUI 11 güncellemesi geldi. Gayet şık ve stabil olmuş, şuana kadar bir falsosunuda gormedim

BlacKBl00D

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BlacKBlooD
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Meslek
İT Developer
Konular
24
Arkadaşlar telegram grubunda bir arkadaş sağolsun global rom verdi mi8 lite için ama bu uyarıyla karşılaştım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diyor ki rom Beta dir ve test icin yayinlanmisdir

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt