- Adım
- Ozan
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 12
Hayırlı olsun hocam darısı mi 8 lite a
Her Android yada iOS yada iPadOS sürüm yükseltmesi Yenilik getirecek diye bir şey yok. İyileştirme, Stabilite, Güvenlik, İşlevsellik sunuyor.Farklı bir markadan ama benzer olaya örnek vermek istiyorum. Yazın 3. nesil İpad Air aldım. ios 12 yüklüydü. Yaz boyu bilen bilir artık ios13 değil iPadOs13 gelecek tabletlere dediler ve piyasaya görseller sızdırıldı (!!) gerçi sızma filan hikaye bizzat kendileri gizli reklam için yapıyorlar bunu. piyasayı kızıştırmak için iyi bir dümendir bu. Her neyse iphone telefonuma ios 13 ipad'ime ipados 13 geldi...bir iki ıvır zıvır görselden başka aman aman bir değişim göremedim. ki benim üçüncü ipadimdir öncekileri de iyi bilirim. özetle geliyordu çıkıyordu eli kulağında gibi haberlere çok itibar etmeyin. çevremden biliiyorum saat başı güncellme kontrolü yapan kişiler var ve her defasında bir sözler sarfediyorlar güncelleme yok diye. sabredin gelecektir illa ki. sonra gelse ne değişiyor...geçen yine bir yerde yazdım bunu...android 7 veya 8 'den sonra çok büyük değişimlere rastlamadım. firmalar her yıl yeni bir android ortaya atmak yerine hali hazırdaki sürümü daha mümkemmel hale getirseler büyük sevap işlerler.
Hocam yapmayın şöyle şeyler bi heyecanlandımAn itibariyle Mi 8 Lite için MIUI 11 Güncellemesi gelmedi. aç susuz güncellemeyi bekliyoruz resmen
O şekilde de yaptım olmadıHocam bl kilidi açık olmalı
Diyor ki rom Beta dir ve test icin yayinlanmisdirArkadaşlar telegram grubunda bir arkadaş sağolsun global rom verdi mi8 lite için ama bu uyarıyla karşılaştımGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi