- Adım
- Ruşen
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 5
Valla indiriyom yüklerse yüklerBende sordum ama bombayı atti gitti arkadaş sorduğumuza da cevap vermedi kaldık öyle
Valla indiriyom yüklerse yüklerBende sordum ama bombayı atti gitti arkadaş sorduğumuza da cevap vermedi kaldık öyle
Redmi Note 7 miui 11i iki gün önce Çin'de aldı şimdi de Rusya romuna geldiyse globallere gelmesi yakındır diye düşünüyorum.Redmi Note 7 (lavender) V11.0.3.0 | Global Russia ROM
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sabırla beklemeye devam etsin.Listenin basinda mi 9 se olanlar ne yapsin
Bende başladım sonra durdurdum. Bende eu rom var sen bi yükle yaz bana bende ona göre yükleyeyimValla indiriyom yüklerse yükler
Tabikide sabir herseyin ilacidir..Sabırla beklemeye devam etsin.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman ona hayırlı olsun. İyi yönden bakmak lazım sonuçtami 9t miu 11 güncellemesi an itibari ile yok. duvarkağıdı uygulaması ile ilgili bir sistem güncellemesi geldi sadece.
Eu varsa yüklemez onu. Bende ru var şüpheliyim. Beta hatası verir diyeBende başladım sonra durdurdum. Bende eu rom var sen bi yükle yaz bana bende ona göre yükleyeyim
Eu varsa yüklemez onu. Bende ru var şüpheliyim. Beta hatası verir diyeBende başladım sonra durdurdum. Bende eu rom var sen bi yükle yaz bana bende ona göre yükleyeyim
O zaman ona hayırlı olsun. İyi yönden bakmak lazım sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eu varsa yüklemez onu. Bende ru var şüpheliyim. Beta hatası verir diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eu varsa yüklemez onu. Bende ru var şüpheliyim. Beta hatası verir diye
Tamam indirmeyeyim o zaman ota yi beklicez mecburen