- Adım
- Emre Can
- Cihazım
- Mi 10T
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
- Konular
- 75
Pixel kullanmadan bu yorumu yapman androide haksızlık dostum.Nasil ios u iPhone temsil ediyorsa androidide asıl pixel serisi temsil ediyor.Emin ol iOS o kadar stabil değil.Cunku android çok gelişti.O fark kapandı.Saf android için söylüyorum,maskeli ağırlaştırılmış arayüzler için değil.Kuzenim amerikadan aldığı xs max i gözümün önünde Spotify açarken yırtma yaptı.belki birdaha hiç yapmkcak ama o yırtmayi yapması benim için aradaki farkı sıfıra indiriyor.Sadelik ve kullanıcı dostluğuyla android 1-0 öne geçiyor.Lutfen pixel cihaz alıp bu yorumu tekrar gözden geçir ileride.Ben 835 işlemciyle pixel 2 ile o kadar mutluydum ki anlatamam.Ama mecburiyetten mi 9 se ye geçtim.Buna da şükür.Umarim tekrar alırım bir pixel.İphone un tum serilerini kullanmis birisiyim en son serileride dahil (X,Xsmax ) suan k20pro kullaniyorum iostan kurtulabilirmiyim acaba diye aldim cihazi hali hazirda xs maximda var. Stabilite anlaminda evet kesinlikle bir ios olamaz android ama belli basli konularda daha iyi oldugu kesin mesela surekli oynadığım bi oyun var lineage 2 revolution diye xs max felaket derecede isinirken bu telefonda zerre isinma yok sarji su gibi gitmiyor ne kadar para o kadar kofte demek lazim ama xiaomi paraya gore kofteyi baya fazla veren bi firma bunu anladim 2ayda