- Adım
- Gokan
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 13
21. Yüzyılda hala atan var evet. Gerçek müzik dinleyen biri olsaydınız belki siz de atardınız. Birçok Mi cihazda dahili DAC bulunmakta. Bu da 32 bit müzik dinlemeyi mümkün kılıyor. MP3 denen düşük kalite 392 kbps ses yerine FLAC dosyaları cihaza atıp 2000 kbps üstü müzik dinleyebiliyorsunuz. buna da Hi-Fi müzik deniyor. iPhone cihazlarda duymamış olabilirsiniz çünkü en ufak bir FLAC kayıt veya indirme için bile jailbreak gibi yöntemlere ihtiyaç duyuluyor. cloud indirmeden bahsediyorum.Bazılarına sırayla cevap vereyim.
iPhone 11 pro hem baş hem vücut olarak sar değeri 0.99 W/kg Xiaomi Mi 9 ise Başta 1.389 W/kg vücutta ise 1.301 W/kg. Samsung Note 10 Plus Başta 0.187 W/kg vücutta 1.404 W/kg. Yani iPhone sar değeri konusunda çok çok iyi.
Yere düşen her telefon paramparça olur zaten. 2 defa iPhone x düşürdü abim. Ama hiçbir şey olmadı.
Geri tuşu tamamen yazılımsal olarak iOS da ve uygulamada mevcut.
Evet SD card takılmıyor. Zaten 10.000 veren adam 200 300 TL daha koyar 64 yerine 128 alır. Yurt dışında zaten telefon ucuz.
Tek kameralı iPhone XR Dxomark puanı 101. Note 9 103, mi Mix 3 103 redmi k20 pro 102 S9 plus 99. Kamera konusunda çok çok başarılı son 3 senedir.
iPhone 11 Pro Max 226 Gram. Note 10 Plus 198 Gram. 300 Gram nerde ? Arada da ahım şahimlik bir fark yok.
Facebook Android de 54 MB mi ??? Resimde de göreceğin gibi tam tamına 704 MB.
Kulaklık girişi artık çoğu üst seviye Mi 8 mi 9 yada iPhone 8 X yada Samsung Note 10 da kulaklık girişi yok. Bundan sonrada olmayacak amiral gemisi modellerde.
Ekran çözünürlüğü düşük ama o ekranların kalitesine bir mağazaya gidip bak ondan sonra karar ver istersen.
Yanımda Powerbank olmadan sokağa çok rahat çıktım. Şarj konusunda hiç sorun yaşatmadı.
21. Yüzyılda müzik atan var mı artık bilemiyorum. Spotify var. Var oğlu var yani. Atmak içinde ücretsiz kuruluyor. Eksilmeyiz yani bı tarafımızdan.
Çift hatlı iPhone lar var.
Pahalıdır evet çünkü 6 yıl destek sunar. 2 yıl sonra silmez o cihazı.
SD Card takılmıyor olması ve 10k veren adam daha da verir mantığınıza güldüm. o halde 4000 veren adam 500 daha verir daha üst modeli alır xiaomi için de?
iphone 11 max 226 gram note 10 plus 198 gram. arada belli bir fark var 1-2 gr. değil. Siz 300 gr nerede diye soruyorsunuz. Saçma bir savunma olmuş.
kulaklık dönüştürücünün iphone kutusundan çıkmadığı biliniyor. sırf dönüştürücüye elma logosu için ekstra fiyat vermek de elmayla övünmekle aynı şey. oysa mi kutularından dönüştürücü çıkıyor. tak dinle keyfine bak.
yanınızda powerbank olmadan sokağa çıkabilirsiniz elbet, 5-6 saatlik süreniz var geri dönmek için çabuk olun.
6 yıllık destek sunar, 6 yıl kullandırmaz. bataryaları bilerek eskitir insanlar yeni cihazlar alsın diye uğraşır. mi ise adam gibi güncellemelerini verir, kullandırır.
kırılma olayını kabul edin artık. iphonelar daha kırılgan daha hassas bu konuda. hadi androidler de kırılıyor diyelim (ki evet kırılıyor) gidip ekran değişim yaptırmak istediğinizde elmaya bi telefon parası vermeniz gerekir. android cihazlara neredeyse yarı fiyatına yaptırabilirsiniz.
Eskiden insanlar elma yerdi, şimdi elma insanları yiyor. kolay gelsin.