Çözüldü MİUİ 11.0.3.0 Yükledikten Sonra Ekrana Bir Şeyler Oldu !

Zekai Can

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zekai
Cihazım
Red mi note 7
Konular
35
Cihazda rom bilgilerinin bulunduğu kısma gelin.MIUI sürümü yazısı üzerine 5-6 defa tıklayın geliştirici seçenekleri açılcaktır.
Çok teşekkür ederim kardeşim benim

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Dpi 485 yaptım ana ekrada sorun çözüldü ancak kilit ekranında şarj göstergesi yine taşıyor ve sinir oldum sanırım MIUI 10 geri dönücem :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dpi 485 yaptım ana ekrada sorun çözüldü ancak kilit ekranında şarj göstergesi yine taşıyor ve sinir oldum sanırım MIUI 10 geri dönücem :(
480 yaptım sorun düzeldi teşekkürler..

Son düzenleme:

Harun14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomiredminote
Konular
6
Bu guncelleme ile alakali degil hocam. Redmi note7lerin ekrani %70-80i böyle. Panelden kaynaklanıyor. Büyük ihtimalle aldığınızdan beri var ama dikkat etmemissinizdir.
Kafanıza göre yalan atmayın ya o dpi den dolayı hiç dikkat etmedim note 7 nin dpi sınırı 485 falan diye biliyorum onun üstüne çıkarırsanız işte sonuç bu oluyor.Lütfen yalan konuşmayalım

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Kafanıza göre yalan atmayın ya o dpi den dolayı hiç dikkat etmedim note 7 nin dpi sınırı 485 falan diye biliyorum onun üstüne çıkarırsanız işte sonuç bu oluyor.Lütfen yalan konuşmayalım
Lütfen yalan konusmayalim diye millete ithamda bulunmayalim. Kafamiza göre iftira atmayalim. Forum kurallarina riayet edelim. Lütfen.

Harun14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomiredminote
Konular
6
Lütfen yalan konusmayalim diye millete ithamda bulunmayalim. Kafamiza göre iftira atmayalim. Forum kurallarina riayet edelim. Lütfen.
Tamam çok pardon ama herkes de kafasına göre birşeyler uydurmasın lütfen

Kadirselimoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
9
benim 485 e çekmeme rağmen düzelmedi sorun :( dpi dediğiniz ayar "en küçük genişlik" ayarı mıdır? Daha doğrusu çoğunlukla düzeliyor fakat şarj 56, 5 rakamı büyük 6 rakamı yanında ufacık gözüküyor.
edit: çentik ayarından çentiği tamamen kapatınca düzeliyor fakat çentiği açınca ilk başta düzgün sonra ekran tekrar kendini yenileyip o şekli alıyor

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
benim 485 e çekmeme rağmen düzelmedi sorun :( dpi dediğiniz ayar "en küçük genişlik" ayarı mıdır? Daha doğrusu çoğunlukla düzeliyor fakat şarj 56, 5 rakamı büyük 6 rakamı yanında ufacık gözüküyor.
edit: çentik ayarından çentiği tamamen kapatınca düzeliyor fakat çentiği açınca ilk başta düzgün sonra ekran tekrar kendini yenileyip o şekli alıyor
480deneyin sizde

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba arkadaşlar.

Dün akşam gelen güncelleme uyarısından sonra, miui 11.0.3.0 global kararlı romu telefonuma yükledim. Güncelleme tamamlandıktan sonra telefonu bir açtım üst tarafın ekrana sığmadığını ve taştığını fark ettim. Önce sürüm ile alakalı bir problem olduğunu düşünüp, güncelleme ile düzeltirler belki dedim ama aldığım ekran görüntülerinde böyle bir problem yok. SS aldığımda, her şey gayet nizami ve düzgün sığıyormuş gibi çıkıyor. Acaba telefonumun ayarları ile ilgili bir sıkıntımı var deyip Youtube'dan miui 11 inceleme videolarını izledim. Hiç birinde bende olan bu ekrandan taşma olayını göremedim. Olayı daha detaylı inceleyebilmeniz için farklı bir fotoğraftan çektiğim ekranın fotoğrafını aşağıda bulabilirsiniz. Kıymetli yorumlarınızı önemle bekliyorum. Umarım çözülür. Canım epey sıkıldı facepalm~~

Erişebilirlikte görüntü small durumda. Small 490 dp yapıyor. Siz geliştirici seçeneklerini girip alt bölümlerde en küçük genişlik diye manuel ayarlama bölümü var. Oraya gelip 490 rakamını 485 yapın. O zaman sığacaktır. Note 8 cihazımda da aynı durum söz konusu. Ek olarak ek küçük genişliğin hemen altında ekrana kesme diye bir menü daha var. O bölümden de çentik durumunu kontrol edebilirsiniz.

Bu arada konuda dpi yazanları gördüm, dpi ile dp farklı şey.

Üst Alt