Soru Miui 10

yasotastan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Taştan
Cihazım
.
Konular
39
Beyler red mi 5 plusa ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Ben epey takipteyim ama her nedense bu redmi 5 plus sanki üvey oğul gibi
Aynı donanımla gelen yaklaşık 5 telefonun tamamında oreo rom ile ya geldi yada direk 8.1 ile tanıtıldı
Ama bu redmi 5 plus her ne oluyorsa oreo gelmediği gibi ne beta rom nede miui 10 betası bile listede yok çok acaip
adamları tanısam benle bir garezleri vardır derdim ama bende 2 telefon var 2 side aynen oyle yok yok yok
Temuzun sonunda beta eylülün sonunda veya 2019 da gelecekmişşşşşş stable global yani önce çin ardından 2 ay sonra global
Resmen soğudum Xiaomiden

Oyla:

yasotastan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Taştan
Cihazım
.
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben epey takipteyim ama her nedense bu redmi 5 plus sanki üvey oğul gibi
Aynı donanımla gelen yaklaşık 5 telefonun tamamında oreo rom ile ya geldi yada direk 8.1 ile tanıtıldı
Ama bu redmi 5 plus her ne oluyorsa oreo gelmediği gibi ne beta rom nede miui 10 betası bile listede yok çok acaip
adamları tanısam benle bir garezleri vardır derdim ama bende 2 telefon var 2 side aynen oyle yok yok yok
Temuzun sonunda beta eylülün sonunda veya 2019 da gelecekmişşşşşş stable global yani önce çin ardından 2 ay sonra global
Resmen soğudum Xiaomiden
Acikcasi a1 2 ay kullanıp ardindan red mi 5 gectim gectigimde ins pisman olmam demiştim ama yavas yavas gerçek yüzünü gösteriyor gibi

Oyla:

kartal3x

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kartal
Cihazım
Poco F5
Konular
1
Arkadaşlar
Alacak.. Redmi note 5 diye geciyor. 5 plus ın diger ismi..

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Bu ne acele karardır böyle.
Bir güncellemeyi geç alacak diye hemen karalama kampanyası başlatmışsınız.
Şuan rom zaten tam olarak stabil değil,ciddi farkları da söz konusu değil. Ayrıca şuan Redmi 5 Plus'ta olan rom hangi ihtiyacınızı karşılamıyor ki? Miui 10'da zaten çok farklı şeyler olmayacak. Bir kaç görsel efekt, çok az performans geliştirilmesi o kadar.
Gelince bu muydu? diyebileceğiniz bir güncelleme ve geç gelmesi bir yandan daha güzel olacak.

Neden mi?
Diğer modellere gelince hatalar çıkacaktır ve Redmi 5 Plus'a geç geleceği için bu hatalardan da arınmış daha sorunsuz olarak gelmiş olacak.
Hemen karalar bağlamayın biraz olumlu düşünün. Şuan en çok güncelleme alan modellerden biri Redmi 5 Plus.
Miui 10 geldikten sonra yine en çok güncelleme alan modellerden olmaya devam edecek.
Sabrın sonu her daim selamet olmuştur.
Sabırla bekleyin :)

Oyla:

KARESİ

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÜMİT GÜNDÜZ
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
MAKİNİST
Konular
0
Karamsarlığa düşmeyin. Redmi serisinin gözdesi 5 plus. Güncellemelerin geç gelmesi, unutulduğu anlamına gelmiyor. Mkalkan21 hocamın da dediği gibi , geç geleni makbuldür happy~~Ayrıca şu son güncelleme ile benim cihazda fark edilir derecede pil performansında iyileşme var..

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Karamsarlığa düşmeyin. Redmi serisinin gözdesi 5 plus. Güncellemelerin geç gelmesi, unutulduğu anlamına gelmiyor. Mkalkan21 hocamın da dediği gibi , geç geleni makbuldür happy~~Ayrıca şu son güncelleme ile benim cihazda fark edilir derecede pil performansında iyileşme var..
Aynen Redmi serisinde şuan en gözde seri 5 serisi. Redmi 6 serisi çıktı ama Redmi 5 serisi yine çok daha iyi.
Redmi serisinde 5,şuan en çok önem verilen merak etmesin kimse :)
Redmi 6'lar mediatek işlemcilerle geldi o yüzden daha az güncelleme alma ihtimali var mesela :)
Avantajlı olanlar yine bizim Redmi 5 ve Redmi 5 Plus'lar :)

Oyla:

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Vala telefonu kulanıyorum karalama mı dersiniz acelemi dersiniz bunu bilemem
gerçekler ortada redmi 5 plus kulanıyorum kötü değil memnunum ama güncellemede değil
şimdi eş değer telefonlara bakalım
chipset 625 bu chipseti kulanan telefonların neredeyse tamamı ya oreo ile geldi yada sonradan oreoya geçti
bukadar zor olamasa gerek telefon 2017 model
daha sonrasında çıkanların aynı chipsetle gelenlerin tamamı oreo 8.1 ile çalışıyor
ayrı bir chipset olsa katılırdım
Redmi 5 plus arka plana atılmış ve unutumasada değer vermedikleri ortada

Oyla:

Mertal

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Vala telefonu kulanıyorum karalama mı dersiniz acelemi dersiniz bunu bilemem
gerçekler ortada redmi 5 plus kulanıyorum kötü değil memnunum ama güncellemede değil
şimdi eş değer telefonlara bakalım
chipset 625 bu chipseti kulanan telefonların neredeyse tamamı ya oreo ile geldi yada sonradan oreoya geçti
bukadar zor olamasa gerek telefon 2017 model
daha sonrasında çıkanların aynı chipsetle gelenlerin tamamı oreo 8.1 ile çalışıyor
ayrı bir chipset olsa katılırdım
Redmi 5 plus arka plana atılmış ve unutumasada değer vermedikleri ortada
Oreo gelince ne değişecek? Nougta hangi işinizi görmüyor? Veya eksikleri neler oreodan?

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Oreo gelince ne değişecek? Nougta hangi işinizi görmüyor? Veya eksikleri neler oreodan?

Bu gün sd625 işlemcili mi max 2 cihazımda official bootleggers roma geçtim ve oreo önceden global stable nougat kullanan ben şunu söyleyebilirim ki oreo nougattan daha güzel, bem görünüş hem de işlevsellik. Tamam ikiside düzgün çalışıyor olabilir fakat o zaman google kalkıpta android p yi çıkartmazdı. Ayrıca şunu söylemek istiyorum oreoda kamera nougata göre daha stabil, cihazda görüntü sabitleyici olmamasına rağmen gatet akıcı ve titreşimsiz videolar çekiyorum fakat global romda böyle değildi.

Oyla:
Üst Alt