Soru Miui 10

yasotastan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Taştan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
39
Beyler red mi 5 plusa ne zaman gelecek bilgisi olan varmı?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Bu gün sd625 işlemcili mi max 2 cihazımda official bootleggers roma geçtim ve oreo önceden global stable nougat kullanan ben şunu söyleyebilirim ki oreo nougattan daha güzel, bem görünüş hem de işlevsellik. Tamam ikiside düzgün çalışıyor olabilir fakat o zaman google kalkıpta android p yi çıkartmazdı. Ayrıca şunu söylemek istiyorum oreoda kamera nougata göre daha stabil, cihazda görüntü sabitleyici olmamasına rağmen gatet akıcı ve titreşimsiz videolar çekiyorum fakat global romda böyle değildi.
Tamam o zaman bu cevabı biri Mi Max 2 forumunda sorarsa cevap olarak verirsiniz hocam

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Tamam o zaman bu cevabı biri Mi Max 2 forumunda sorarsa cevap olarak verirsiniz hocam

Yanlış anlamayın beni, iki cihazın da chipseti aynı ve verebilecekleri performans da aynı, tıpkı aynı anne babadan olma kardeş gibiler. Yani konuya ben genel açıdan baktım yoksa cihazla alakası yok :)

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Yanlış anlamayın beni, iki cihazın da chipseti aynı ve verebilecekleri performans da aynı, tıpkı aynı anne babadan olma kardeş gibiler. Yani konuya ben genel açıdan baktım yoksa cihazla alakası yok :)
Aynı kardeşlerin binlerce farklılıklarını sayardım da düşünmeden örnek verme ihtimaliniz var diye örneğinize doğru gözüyle bakayım neyse :)

Oyla:

sahinsah52

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sah
Cihazım
Mi6
Konular
2
Bir güncellemeden isteğiniz nedir? Güncelleme gelmesi iyi bir şey midir?
Sistem stabil, sorunsuz çalışıyorsa neden güncelleme ister ki insan?
Güncelleme gelmiyor diye her işini gören cihazı neden kötüler?
Heves ile açıklanır sadece..

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Her güncelleme performans ve güvenlik geliştirmesi vaadiyle telefonunuzdan ömür götürmesi demek. Örneğin Apple iOS 10 ile iPhone 5S'lerde en az %50 yavaşlatma uygulamıştı. Şimdide iOS 12 ile %70 hızlanma vadediyorlar.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Bu ne acele karardır böyle.
Bir güncellemeyi geç alacak diye hemen karalama kampanyası başlatmışsınız.
Şuan rom zaten tam olarak stabil değil,ciddi farkları da söz konusu değil. Ayrıca şuan Redmi 5 Plus'ta olan rom hangi ihtiyacınızı karşılamıyor ki? Miui 10'da zaten çok farklı şeyler olmayacak. Bir kaç görsel efekt, çok az performans geliştirilmesi o kadar.
Gelince bu muydu? diyebileceğiniz bir güncelleme ve geç gelmesi bir yandan daha güzel olacak.

Neden mi?
Diğer modellere gelince hatalar çıkacaktır ve Redmi 5 Plus'a geç geleceği için bu hatalardan da arınmış daha sorunsuz olarak gelmiş olacak.
Hemen karalar bağlamayın biraz olumlu düşünün. Şuan en çok güncelleme alan modellerden biri Redmi 5 Plus.
Miui 10 geldikten sonra yine en çok güncelleme alan modellerden olmaya devam edecek.
Sabrın sonu her daim selamet olmuştur.
Sabırla bekleyin :)

MIUI 10 da farklı şeyler olmayacak yorumunuzu biraz abartılı buldum hocam. Benim gibi kararlı güncelleme için eylul ayını bekleyenlerin hevesini kirdiniz gibi. Çünkü benim MIUI 10 dan beklentim büyük. İlk önce 10'a yakın tek kameralı cihaza portre modu gelecek. Bu az mi? Sonra 1. Yeni kısayollar 2.ses ayar bildirim çubuğu 3.Acik kalan uygulamaları kapatma.4. Resim içinde resim modu 5. Gelişmiş ekran kaydı. 6.uygulama yöneticisi 7.yapay zeka güncellemeleri 8. MIUI laboratuarı ....
Belki bunların haricinde gelmesi muhtemel bir çok özellik. Açıkçası ben sizden farklı düşünüyorum ve beklentim büyük. Umarım Xiaomi beni yanıltmaz.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Aynen Redmi serisinde şuan en gözde seri 5 serisi. Redmi 6 serisi çıktı ama Redmi 5 serisi yine çok daha iyi.
Redmi serisinde 5,şuan en çok önem verilen merak etmesin kimse :)
Redmi 6'lar mediatek işlemcilerle geldi o yüzden daha az güncelleme alma ihtimali var mesela :)
Avantajlı olanlar yine bizim Redmi 5 ve Redmi 5 Plus'lar :)

Daha da ozellestireyim hocam. Redmi 5 Plus en gözde cihaz konumunda. Tam F/P Cihazi.

Oyla:
Üst Alt