Rom [MİUİ 10 SON SURUM] Mi 8 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve V10.3.6.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Bence bekle hocam cok bisey kalmamis emin ol bl kilidi acman cok daha iyi olur,videodaki.yontemi denemedim
Tavsiye için teşekkür ederim, galiba en iyisi beklemek.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdem388

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Merhaba. Yeni sürüme geçen var mı? Önceki sürüm gibi Bir problem var mı? Ona göre pixel romdan geçiş yapacağım.

IPersonality

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Kaan N1
Konular
3
Merhaba. Yeni sürüme geçen var mı? Önceki sürüm gibi Bir problem var mı? Ona göre pixel romdan geçiş yapacağım.
Hocam ben bugün yükledim. Önceki versiyonda yaşadığım sorunları henüz yaşamadım. Aod kullanamıyordum şuan açık. Tam ekran kullanamıyordum şuan açık. Ön kamera portre modu kullanılabiliyor. Henüz bir problem yaşamadım.

Erdem388

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Hocam ben bugün yükledim. Önceki versiyonda yaşadığım sorunları henüz yaşamadım. Aod kullanamıyordum şuan açık. Tam ekran kullanamıyordum şuan açık. Ön kamera portre modu kullanılabiliyor. Henüz bir problem yaşamadım.

Teşekkür ederim. Pubgde akıcılık gitmişti mesela sola döndürüyorum sanise olarak geç dönüyordu. Eğer pubg oynuyorsan denermisin? Akıcı aşırı yüksek ayarlarında

IPersonality

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Kaan N1
Konular
3
Teşekkür ederim. Pubgde akıcılık gitmişti mesela sola döndürüyorum sanise olarak geç dönüyordu. Eğer pubg oynuyorsan denermisin? Akıcı aşırı yüksek ayarlarında
Pubg oynamıyorum hocam ama yüklersem denerim.

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Geçen hafta ki sürümde bulunan hiçbir sorun bulunmuyor.

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Hocam herhangi bi sıkıntı yok ayrıca stock kameraya portre selfie modunda yapay zekaya dayalı yaş tahmini ve 10 üzerinden puan verme olayı eklemişler. Bende pixel e geçmeyi düşünüyordum yorumlarınızı alabilir miyim kullanım açısından.

Erdem388

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Hocam herhangi bi sıkıntı yok ayrıca stock kameraya portre selfie modunda yapay zekaya dayalı yaş tahmini ve 10 üzerinden puan verme olayı eklemişler. Bende pixel e geçmeyi düşünüyordum yorumlarınızı alabilir miyim kullanım açısından.
bence pixele geçme. 1.bu romda uzun zamandır ekran ışığı çok düşük sona kadar açıyorsun anca görebiliyorsun düzeltmemişler (eu romda bu sorun yok). ve şarjı tüketiyor. 2.Birisi aradığında zil sesi çok az çıkıyor.3. Bu sabah youtubedeb wifi üzerinden şarkı dinledim şarjı çok tüketti eu roma göre. Bu arada 3 gündür kullanıyorum bu romu

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
bence pixele geçme. 1.bu romda uzun zamandır ekran ışığı çok düşük sona kadar açıyorsun anca görebiliyorsun düzeltmemişler (eu romda bu sorun yok). ve şarjı tüketiyor. 2.Birisi aradığında zil sesi çok az çıkıyor.3. Bu sabah youtubedeb wifi üzerinden şarkı dinledim şarjı çok tüketti eu roma göre. Bu arada 3 gündür kullanıyorum bu romu
Eyvallah hocam ancak denemek istiyorum çok hoşuma gidiyor bakalım gözümü karartırsam bi bakıp çıkarım olmazsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt