Rom [MİUİ 10 SON SURUM] Mi 8 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve V10.3.6.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Bu cihaz mi 8 mi 8 ram li ilk defa gordum expolorer degil dimi

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet yeni çıkan mi8 1 ay olmadı çıkalı. Explorer için 1000$ istiyorlar. Almak hayal oldu :)

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
stabil sürümünü kurun, bl kilidini açınca mi flash ile clean all seçeneğini seçin, stabil sürüm linki sizin cihazınız için bu ;

Hocam cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Eu rom kurmak istiyorum. Eu romun stabili mi yoksa haftalık olanını mı kurayım demiştim. Ayrıca verdiğiniz link explorer edition için. Benim cihazım mi8 8/128 olan model. Explorer edition arka kısım transparan olan model. Herhalde karışrırdınız.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Hocam cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Eu rom kurmak istiyorum. Eu romun stabili mi yoksa haftalık olanını mı kurayım demiştim. Ayrıca verdiğiniz link explorer edition için. Benim cihazım mi8 8/128 olan model. Explorer edition arka kısım transparan olan model. Herhalde karışrırdınız.
Mi 8 128 benim cihazda fakat 8 gb ram modelini ilk defa karşıma çıkıyor. stabil sürümünü kurun hocam miui 10 kullanacaksanız.

Stereohydrate

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Suvari
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde bu sayfada yazıldığı eu stable kurduk. Kurduktan sonra cihaz yeniden başlatınca başlamıyor. Üç beş saniye power a basınca açılmaya başlıyor Ve ingilizce olarak bootlader açıldığı için cihaz dışarıdan saldırıya uğrayabiilir, garanti dışı kalabilir vs. vs. diye bi yazı çıkıyor ve sonra açılıyor. Yüz tanıma china stable'ye göre yavaş ve bazen sorun çıkarıyor. Telefonu yüzüme doğru az yukarı tutunca hızıl açılıyor, china daki gibi açılmıyor. Çok hızlı şarj yiyor. Bu durumlar normal mi?

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde bu sayfada yazıldığı eu stable kurduk. Kurduktan sonra cihaz yeniden başlatınca başlamıyor. Üç beş saniye power a basınca açılmaya başlıyor Ve ingilizce olarak bootlader açıldığı için cihaz dışarıdan saldırıya uğrayabiilir, garanti dışı kalabilir vs. vs. diye bi yazı çıkıyor ve sonra açılıyor. Yüz tanıma china stable'ye göre yavaş ve bazen sorun çıkarıyor. Telefonu yüzüme doğru az yukarı tutunca hızıl açılıyor, china daki gibi açılmıyor. Çok hızlı şarj yiyor. Bu durumlar normal mi?
beta mı kararlı sürümü mü kurdunuz ?

Stereohydrate

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Suvari
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Cemxcem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiomi mi 8
Konular
6
Hala bildirimler cok iyi degil ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt