Rom [MİUİ 10 SON SURUM] Mi 8 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve V10.3.6.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alidemirayy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
5
8.8.30 sürümünü fastboot yöntemi ile sorunsuz bir şekilde kurdum. Şu ana kadar herhangi bir bug ile karşılaşmadım. Gayet stabil çalışıyor.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
8.8.30 sürümünü fastboot yöntemi ile sorunsuz bir şekilde kurdum. Şu ana kadar herhangi bir bug ile karşılaşmadım. Gayet stabil çalışıyor.

Fastboot yöntemiyle derken hocam ? twrp ile yüklenen rom bunlar. yanlış konuya yazdınız galiba

alidemirayy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
5
" data-source="post: 325212" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Fastboot yöntemiyle derken hocam ? twrp ile yüklenen rom bunlar. yanlış konuya yazdınız galiba
Yok hocam miui global forumda bi postta gördüğüm şekilde yaptım. Mi flash tool ile fastboot romu indirip flashladım.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Yok hocam miui global forumda bi postta gördüğüm şekilde yaptım. Mi flash tool ile fastboot romu indirip flashladım.

Hocam bu konudaki twrp ile yüklenen custom rom onu diyorum

alidemirayy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
5
" data-source="post: 325247" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Hocam bu konudaki twrp ile yüklenen custom rom onu diyorum
Pardon üstad. Bu rom değil ama bu sürüm. 8.8.30

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
bende şu an itibariyle xiaomi.eu miui 10 stable romunu kurdum twrp ile orjinal global sürümden geçtim, rootuda aradan çıkarayım derken birkaç endişeye sevkeden durum oldu ama sanırım onlar benden kaynaklı şuan romda bir sıkıntı yok gayet güzel ve akıcılık daha iyi yarın gün içinde kullandıkça artı eksi gördüklerimi eklerim zaten kısa sürede çoğunluk yükler sanırım. dosya ismi bu şekilde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Arkadaşlar mi8 unlock süremin dolmasına bir kaç gün kaldı. By Trabzonlu arkadaşımızın konusundaki talimatlar ile unlock yapınca eu rom kurmak istiyorum. Burada sizden yardım istiyorum. Telefonunu kullanılmaz hale getiren kullanıcı sayısı giderek artıyor. Hangi yolları izleyeyim hata yapmamak adına. Bir de eu rom stabil mi yoksa haftalık olan bir sürüm mü kurayım. İlgi ve alakanıza ayrıca teşekkürler... Rom bilgilerim aşağıdaki gibi.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Arkadaşlar mi8 unlock süremin dolmasına bir kaç gün kaldı. By Trabzonlu arkadaşımızın konusundaki talimatlar ile unlock yapınca eu rom kurmak istiyorum. Burada sizden yardım istiyorum. Telefonunu kullanılmaz hale getiren kullanıcı sayısı giderek artıyor. Hangi yolları izleyeyim hata yapmamak adına. Bir de eu rom stabil mi yoksa haftalık olan bir sürüm mü kurayım. İlgi ve alakanıza ayrıca teşekkürler... Rom bilgilerim aşağıdaki gibi.

Telefonunuzda kendi mi hesabınızla oturum açık bulunsun. Miflash kullanacaksanız default seçili gelen clean all and lock seçeneğini değiştiriniz, diğer ikiliden birini seçin tercihen clean all yazanı. En temeli bu.
Ben stable versiyon tercih ettim, ama ufak tefek ne değişiklik varsa hemen göreyim diyorsanız haftalık sürümü tercih edebilirsiniz.

Miflashtan bahsetmişim, eu rom için twrp lazım hocam ama mi flash ile ilgili hususta yine aklınızda kalsın kullanacağınız olursa başka zaman.

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Bu cihaz mi 8 mi 8 ram li ilk defa gordum expolorer degil dimi

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt