bilgisayar üzerine unlock u indireceksiniz ona giriş yapacaksınız telefondaki mi giriş ile pc ye girdiğin aynı olmak zorunda tabi bu adımlardan önce yapılması gerekenler var forumda mevcut hepsiArkadaşlar ben bootloader kilidi icin talep oluşturdum mu anlayamadım unlock sayfasına gittim unlock butonuna basıp mi account umu açtım çince bir sayfa geldi benim mi account numaram yazan telefon numaramı girip onaylama tuşuna bastım şuan unlock sayfasına girip account a giriş yaptığımda fotoğraftaki sayfa geliyor ama herhangi bir sms almadım bl kilidi açma rehberlerinde sms geldiği yazıyor Fikri olan varmı 1 haftayı aştı ben işlem yapalıGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sağolun hocam şimdi birdaha baktım direk download ekranı gelmesi zaten kilit açmak için yetkili olduğumuz anlamına geliyormuş atlamışım ben orayı.bilgisayar üzerine unlock u indireceksiniz ona giriş yapacaksınız telefondaki mi giriş ile pc ye girdiğin aynı olmak zorunda tabi bu adımlardan önce yapılması gerekenler var forumda mevcut hepsi
taa 2016da mi5 aldığımda ve 2017 eylülde mi5x aldığımda ikisinde de satıcıdan hesap istemiştim, bl kilidi için beklememek için.
bu sistem değişti mi? Mesela ben mi hesabımdan bir cihazın bl kilidini açtım, 1 ay sonra başka bir cihazın bl kilidini açma yetkim oluyordu. eskiden böyleydi. artık baya değişti sanırım
bu soruyu bayadır sormak istiyordum, üşeniyordum
hertürlü onbeş gün beklenecek yaniBen yaptığım için söyleyeyim. İkinci telefon içinde artık beklemek gerekiyor, tek fark ilk kilit açma başvurusunu yapmaya gerek yok direk unlocktool ile gerekli adımları tamamlamak yetiyor.
İlk cihaz 32 saat, 2. cihaz 72 saat ve 3. cihaz 72 saat bekledim en sonuncuyu bir ay kadar önce yaptım 15 gün bekleme ilk sizden duydum.hertürlü onbeş gün beklenecek yani
mi 8 için ne zaman yaptın ?İlk cihaz 32 saat, 2. cihaz 72 saat ve 3. cihaz 72 saat bekledim en sonuncuyu bir ay kadar önce yaptım 15 gün bekleme ilk sizden duydum.
Peki başta 360 saat bekle diyor muİlk cihaz 32 saat, 2. cihaz 72 saat ve 3. cihaz 72 saat bekledim en sonuncuyu bir ay kadar önce yaptım 15 gün bekleme ilk sizden duydum.