İpucu Miui 10 redmi5+ guncelleyenler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
merhaba bende yeni aldım cihazı 4/64gb olandan.bir kaç sorunum var.
1. telefonu küçük bir dükkandan aldım telefon kvk garantili dedi ama içinden kvk ya ait bir belge çıkmadı sadece adıma faura kesti garantisini nasıl öğrenebilirim.
2. telefona uygun kırılmaz cam ve kılıf bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı.içinden kılıf çıktı ama kamera dışa doğru hafif bombeli olduğu için yere koyunca çizilecek gibi geliyor.
teşekkürler
1) adresinden kontrol edebilirsiniz.

2) Redmi 5/5 Plus

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Ben şuan 7 saat ekran süresi alıyorum gps açık hep internette geziyorum tarayıcı uygulamalar filan oyun oynamıyorum.

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Miui 10 da ses kalitesinde dusuklukmu var yoksa banami oyle geliyor anlamadim biturlu 2 hafta once gelen guncellemeyi yuklemistim

enskrkmzwf

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Kilit ekranında bildirimler gözükmüyor yine kilit ekranında çalan müzik gözükmüyor kilit ekranı sadece kilit ekranı olmuş

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bendede aynı sorun var ilk başlarda yoktu sonradan oldu temadan kaynaklanıyordur dedim temayı varsayılan yaptım durum aynı sen bi çözüm buldun mu dostum ?

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
bendede aynı sorun var ilk başlarda yoktu sonradan oldu temadan kaynaklanıyordur dedim temayı varsayılan yaptım durum aynı sen bi çözüm buldun mu dostum ?
bende herşey gözüküyor

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

enskrkmzwf

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Müziği bilmiyorum ama bildirimler için Ayarlar>Kilit Ekranı>Gelişmiş ayarlar buradan bildirimleri kapatıp açabilirsiniz Kilit ekranında smoking~~
düzelmiyor hocam çıldırıcam ya youtube bildirimleri falan geliyor ama kilit ekranında gözükmüyor kilit ekranında bildirim çubuğunu aşağıya indirdiğimdede boş gözüküyor illa kilidin açılması lazım yani bildirim ışığıda çalışmıyor dolayısıyla kaç kere açıp kapattım hatta telefona yanlışlıkla fabrika ayarlarına döndürdüm resimlerim gitti bunun yüzünden

qwasderf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
düzelmiyor hocam çıldırıcam ya youtube bildirimleri falan geliyor ama kilit ekranında gözükmüyor kilit ekranında bildirim çubuğunu aşağıya indirdiğimdede boş gözüküyor illa kilidin açılması lazım yani bildirim ışığıda çalışmıyor dolayısıyla kaç kere açıp kapattım hatta telefona yanlışlıkla fabrika ayarlarına döndürdüm resimlerim gitti bunun yüzünden
Ayarlardan kilit ekranı bildirimlerini aktif ettiniz mi ayrıca yüklü uygulamalardan tek tek uygulamaların kilit ekran bildirimlerini de kontrol edin ve tema varsayılan kalsın.

enskrkmzwf

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Ayarlardan kilit ekranı bildirimlerini aktif ettiniz mi ayrıca yüklü uygulamalardan tek tek uygulamaların kilit ekran bildirimlerini de kontrol edin ve tema varsayılan kalsın.
gerek kalmadı hocam sorun çözüldü teşekkürler

Üst Alt