İpucu Miui 10 redmi5+ guncelleyenler

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Herşey güzelde şu arama ekranı bembeyaz arkaplan çok kötü olmuş eski arama ekranı menüleri daha iyiydi görünüm açısından bu çok dandik duruyor. bide neden türkiye bölgesine hala yüz tanıma vermiyorlar gıcık olmaya başladım hindistan ve yüz tanıma ne alaka ya.
Hintliler ve çinliler. Dünyaya hükmedecekler bu gidişle. Vestel duy sesimizi !!

hookipa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
eco
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
merhaba arkadaşlar forumda ve miu da yeniyim güncelleme benim telefonuma geldi yükledim. SON KULLANILAN ÖĞE yi basitçe yukarı doğru parmak hareketimle atıyordum şimdi ise kilitli veya (X) basmadığım sürece atmıyor nasıl düzeltebilirim yani eski haline geri getirebilirim. Telefonum red mi 5 plus

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
merhaba arkadaşlar forumda ve miu da yeniyim güncelleme benim telefonuma geldi yükledim. SON KULLANILAN ÖĞE yi basitçe yukarı doğru parmak hareketimle atıyordum şimdi ise kilitli veya (X) basmadığım sürece atmıyor nasıl düzeltebilirim yani eski haline geri getirebilirim. Telefonum red mi 5 plus
yana kaydır

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hookipa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
eco
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
0
çok teşekkür ederim miui playet

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Herşey güzelde şu arama ekranı bembeyaz arkaplan çok kötü olmuş eski arama ekranı menüleri daha iyiydi görünüm açısından bu çok dandik duruyor. bide neden türkiye bölgesine hala yüz tanıma vermiyorlar gıcık olmaya başladım hindistan ve yüz tanıma ne alaka ya.

Hindistan nüfusu yaklaşık 1,5 milyar drunk~~ Bizim 80 milyon mu önemli yoksa 1,5 milyar insan mı ?

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
Hindistan nüfusu yaklaşık 1,5 milyar drunk~~ Bizim 80 milyon mu önemli yoksa 1,5 milyar insan mı ?
türkiye yede verseler bir şey kaybetmezler değil mi ?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Ama saçma bu özelliği telefona koyup bölge bölge vermek saçma ya herkese ver yada kimseye ne saçma bi mantık

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14
Telefonu OTAdan gelen güncelleme ile %42 şarjım var iken güncelledim. Format atmadım hiç bir şekilde ve 2 saat yoğun Instagram, 2 saati de Mobile Legends oynayarak kullandım ve telefonu %10 şarj ile kenara koydum. sabah saat 9'da elime aldım %6 şarj vardı. Görünüm olarak güzel, oyun hızlandırıcı modu güzel olmuş kısayollarıyla birlikte. Kamera iyileştirmeleri bekleniyor bence. pil olarak da fena değil, hiç bir güncellemeden olumsuz etkilenmedim.

Üst Alt