Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 988
  • Görüntüleme 114K

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Miui.ms Türkçe dil için irtibata geçmiştim birkaç ay önce, bana Xiaomi.eu dil dosyası ile Türkçe ekleyeceklerini söylediler. Yani Türkçe dil olması gerekiyor.
Miuipro'nun lite versiyonu gibi düşünebilirsiniz :)

Mi Note 3 / Miuipro latest version
aynen ya pro ile çalışıyorlar sanki ama güncellemeler uzun zamandır durmuş gibni en azından beni model için

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
MIUI.Am romların bildiğim kadarıyla hepsinde NS var, Çin tabanlıda da olma ihtimali kuvvetli

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Cihazımda kullanırken Ns vardı ve evet çin beta tabanlı deodex edilmiş ve uygulamaların temizlenip tweakler eklenmiş romdur.

trippin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Cihazımda kullanırken Ns vardı ve evet çin beta tabanlı deodex edilmiş ve uygulamaların temizlenip tweakler eklenmiş romdur.

teşekkür ederim hocam deniyeceğim.

Miui.ms Türkçe dil için irtibata geçmiştim birkaç ay önce, bana Xiaomi.eu dil dosyası ile Türkçe ekleyeceklerini söylediler. Yani Türkçe dil olması gerekiyor.
Miuipro'nun lite versiyonu gibi düşünebilirsiniz :)

Mi Note 3 / Miuipro latest version

suatsari üstadım tahminimce miuipro developerlar ile aranız iyidir, şunlara bi söylesenizde haftalık sürümlere NS ekleseler tadından yenmeyecek, vallahi sırf NS için miuiproyu bırakıp global 9.5.3 e geçtim:)

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Var mıdır hala bu romu kullananlar? Geçmeyi düşünüyorum, MIUI10.AM konusunu okudum ama bir çok hata varmış MIUI10'UN betasında o yüzden MIUI.AM'İN V9'unu yüklemeyi düşünüyorum, pil performansı nedir acaba romun? Bir de betasını mı stabilini mi yükleyeyim?

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Var mıdır hala bu romu kullananlar? Geçmeyi düşünüyorum, MIUI10.AM konusunu okudum ama bir çok hata varmış MIUI10'UN betasında o yüzden MIUI.AM'İN V9'unu yüklemeyi düşünüyorum, pil performansı nedir acaba romun? Bir de betasını mı stabilini mi yükleyeyim?

Ben Miui.am'in v9'unu kullandım, batarya performansı harika, yoğun kullanımda 10 saat SOT almıştım. Kullanıma göre bu değişir tabiki. Hız konusundada en ufak yaşamazsınız. V10Betasını hernüz kurmadım. Kurup deniycem. Bildirim sorunu Miui10 genel olarak hepsinde var. Kilit ekranında iken bildirimler gözükmüyor.

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Ben Miui.am'in v9'unu kullandım, batarya performansı harika, yoğun kullanımda 10 saat SOT almıştım. Kullanıma göre bu değişir tabiki. Hız konusundada en ufak yaşamazsınız. V10Betasını hernüz kurmadım. Kurup deniycem. Bildirim sorunu Miui10 genel olarak hepsinde var. Kilit ekranında iken bildirimler gözükmüyor.

Sağ olasın hocam, birazdan indirip kuracağım romu.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Evet Arkadaşlar, muhtelif MIUI10 bazlı romlardaki bildirim sorunları nedeniyle, aksi gibi, Epic de de olması nedeniyle, MIUI.Am en son MIUI9 kararlı yükledim ve şu ana kadar her şey gayet mükemmel.... 1-2 hafta, kaşıntı tutatana kadar yada MIUI10 ilgili ile gelecek güncellemelerde olumlu yorumlar alana kadar, bu romda kalırım gibi....

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Evet Arkadaşlar, muhtelif MIUI10 bazlı romlardaki bildirim sorunları nedeniyle, aksi gibi, Epic de de olması nedeniyle, MIUI.Am en son MIUI9 kararlı yükledim ve şu ana kadar her şey gayet mükemmel.... 1-2 hafta, kaşıntı tutatana kadar yada MIUI10 ilgili ile gelecek güncellemelerde olumlu yorumlar alana kadar, bu romda kalırım gibi....

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hayirli olsun üsdadim bende miuiam 8.4.27 beta kurmak duşuncesindeyim stabil surumu 9.5.9.0 kalmişlar bende kala kaldimki hangisini kurayim betanimi veya eaki stabilimi
Cihazim mido suanda 9.6.1.0-dayim
Tüm öneriler acigim :(

Üst Alt