Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 988
  • Görüntüleme 115K

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Mi6 için kullandım fakat çok fazla takılma yaptı başka kullanan varmı mı6 da?

Oreo Tabanli Romlari Bir türlü Oturtamadilar Mi6da. Son sürümü denemedim ama, Önceki sürümlerdr memnun kaldığım sürüm olmadı (Oreo için) Epic rom ile yola devam ediyorum.

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
S
Oreo Tabanli Romlari Bir türlü Oturtamadilar Mi6da. Son sürümü denemedim ama, Önceki sürümlerdr memnun kaldığım sürüm olmadı (Oreo için) Epic rom ile yola devam ediyorum.
Bende aylardır lıneage kullandım fakat artık bunaldım bünye miui çekiyor, fakat neye geçsem bilemedim ekran süresi lıneageye göre baya az geldi miui

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Batarya konusunda tüm MIUI bazlı rom lar arasında, Epic rom haricinde, MIUI.AM en iyisi

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocamız haklı ben bayağı aktif kullanıyorum en son stock romda 13 saat ekran süresi gördüm dün akşam bu roma geçtim bakalım ne olacak

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FenerBahce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervis ATES
Cihazım
Mi note 2
Konular
3
kısa süreli kullanım sonucu temiz kurulum yapmama rahmen uygulamaları yükledıkten sonra sistem çöktü :D tlf acılırken logo kısmında kıtlenıp kalıyor. allahtankı yedek aldım ve mıuıpro ya gerı donus yaptım.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
kısa süreli kullanım sonucu temiz kurulum yapmama rahmen uygulamaları yükledıkten sonra sistem çöktü :D tlf acılırken logo kısmında kıtlenıp kalıyor. allahtankı yedek aldım ve mıuıpro ya gerı donus yaptım.
Olay bu romda mı başınıza geldi ve hangi cihaz?

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16

Bir yerde hata yapmışındır veya yanlış kurulum, ben 2 gündür kullanıyorum bir problem yok.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Bir yerde hata yapmışındır veya yanlış kurulum, ben 2 gündür kullanıyorum bir problem yok.
Ben de gece yükledim sabah 9 da telefonu şarjdan çekip 4.5g internet açık video izleyip internette geziniyorum ve 2saat 40dk ekran surem ve hala %80 şarjım var :) escobar hoca selamlar ve teşekkürler

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben de gece yükledim sabah 9 da telefonu şarjdan çekip 4.5g internet açık video izleyip internette geziniyorum ve 2saat 40dk ekran surem ve hala %80 şarjım var :) escobar hoca selamlar ve teşekkürler

Epic Rom mu yüklediniz? Siz LO-S ci değilmiydiniz? MIUI tabiki daha ağır basıyor, değilmi?

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Epic Rom mu yüklediniz? Siz LO-S ci değilmiydiniz? MIUI tabiki daha ağır basıyor, değilmi?

Evet üstadım L-OS sevdalısıyım ve başka bir cihazda offical olarak zaten kullanıyorum fakat miui'a verdiğim ara ininal kart şifremi unutmam ile tekrardan başladı, malumunuz miui da mesajlar yedekleniyor ve kart şifrem mesajlarda yedekli oyüzden hazır global stabil update almışken bir şans vereyim dedim ardından ise epic roma merak saldım, bir kaç sistem hatasını farkettim mesela şuan magisk ile adaway çalışmıyor bende supersu yükledim akabimde Snapchat kurdum fakat cihaz rootlu olduğu için girişimi kabul etmiyor supersu'yu kaldırmak istiyorum fakat başarısız oluyor galiba yeniden L-OS(14.1) yolları görünüyor ayrıca liseyi de bitirdim bakarsınız bir süpriz ile kendi romumu çıkartabilirim. :)

Üst Alt