- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
hocam globe rom için ns yok mudur ya bulamaz mıyızBilmiyorum ama dizi den sonra bakarım
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
hocam globe rom için ns yok mudur ya bulamaz mıyızBilmiyorum ama dizi den sonra bakarım
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Xiaomi.eu adresinde var hocam ordan indirip twrpden yükleyebilirsiniz 8.2.1 uyumluhocam globe rom için ns yok mudur ya bulamaz mıyız

sanıyorum epic romda ki center clock modu işe yarar çünkü ıkiside global tabanlı denemenizi öneririmXiaomi.eu adresinde var hocam ordan indirip twrpden yükleyebilirsiniz 8.2.1 uyumlu
Skorpi hocam ottoman ustanın temaları maalesef saati ortaya alamadı varmıdır başka bir çözüm yolu
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buradakini bir deneyin...Xiaomi.eu adresinde var hocam ordan indirip twrpden yükleyebilirsiniz 8.2.1 uyumlu
Skorpi hocam ottoman ustanın temaları maalesef saati ortaya alamadı varmıdır başka bir çözüm yolu
Linki yanlış vermişler.resimdeki miui brasil yazan yere tıklayın.miui.am klasörü cıkacak oradan son sürümü indirebilirsiniz.Bu 8.2.8 indirme linkine tıklıyorum ama 8.1.30 dosya adıyla indiriyor Şu anki Sürümüm 8.1.30 Sizdede durum aynımı acaba otada güncelleme yok diyor ama sitesinde var gözüküyor...Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende 9220 stabil var globe rom uyumlu olur mu acabaXiaomi.eu adresinde var hocam ordan indirip twrpden yükleyebilirsiniz 8.2.1 uyumlu
Bende 9220 stabil var globe rom uyumlu olur mu acaba