- Adım
- Rüştü
- Cihazım
- Mi 6-Poco x6
- Meslek
- Tasarım-Otomasyon
- Konular
- 15
Sayın cantara hocam, rica etsem bu rom içinde custom romlarda bir başlık açabilirmisiniz? Teşekkür ederim
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Ben çok fazla bir fark göremedim, yükleyip paylaşmamın sebebini ilk mesajda yazdım...bir de batarya ve performans konusunda bayağı iddialılar...şu an denemedeyim....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
2 mesaj üst üste gelip cevapla kısmı kaybolunca mesajın sol üstünde küçücük bir "aşağı ok" işreti çıkıyor. Ona basınca açılıyor cevapla kısmı dostum.Valla üstadım bende üstüste aynı kişiden 2 mesaj gelirse cevapla kısmı falan kayboluyor yada yazarken bi mesaj daha gelirse hepten kapanıyor açılan pencere benim acemiliğim olabilir niye kızıyon üstad
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Evet öyleymiş.2 mesaj üst üste gelip cevapla kısmı kaybolunca mesajın sol üstünde küçücük bir "aşağı ok" işreti çıkıyor. Ona basınca açılıyor cevapla kısmı dostum.
Boştaki ram gösteriminde hata var, en azından mi Max 2 de öyle. Doğru göstermiyor.Arkadaşlar. Global betadayken ram kullanımı %50 idi. Miui.am'da %40'ın üstüne çıkmıyor. Yani adamlar yapmış beeee
Haklı olabilirsiniz.Boştaki ram gösteriminde hata var, en azından mi Max 2 de öyle. Doğru göstermiyor.