Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 988
  • Görüntüleme 119K

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sayın cantara hocam, sanırım ben iyi değilim, bir anormallik var bende galiba, sabahtan beri bir sürü romların güncellemeleri çıktı ve ben hala MIUI.AM romdayım ve bununla ilgili 1-2 güne kadar gelecek olan güncellemeyi bekliyorum...Nedir teşhisiniz?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

ORD tedavisi işe yarıyor gibi görünüyor hocam. Son nokta global kararlı olacak bence :D

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
üstad kate için yapılan destekde sorun var rom yükleniyor ama boot olmuyordu.
bende firmware ile kenzo için olanını denedim sorun yok da. benim hala çözemediğim;
"MIUI.AM ,Brezilya'lı geliştiricilerce, MIUI Global Beta haftalık ROM'ları baz alarak, cihazınızın performansını tam kontrol altına almanıza olanak tanıyan, daha da derinlemesine optimizasyonlarla kesintisiz performans sunmayı amaçlamayan bir Custom ROM olduğunu iddia etmektedir" iddiasını yazılımın hangi alanlarından görüp yapıyorsunuz ben orayı geçemedim takıldı bi kere kafama çözmeden şurdan şuraya gitmem bilesinizgiggle~~

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
üstad kate için yapılan destekde sorun var rom yükleniyor ama boot olmuyordu.
bende firmware ile kenzo için olanını denedim sorun yok da. benim hala çözemediğim;
"MIUI.AM ,Brezilya'lı geliştiricilerce, MIUI Global Beta haftalık ROM'ları baz alarak, cihazınızın performansını tam kontrol altına almanıza olanak tanıyan, daha da derinlemesine optimizasyonlarla kesintisiz performans sunmayı amaçlamayan bir Custom ROM olduğunu iddia etmektedir" iddiasını yazılımın hangi alanlarından görüp yapıyorsunuz ben orayı geçemedim takıldı bi kere kafama çözmeden şurdan şuraya gitmem bilesinizgiggle~~
Direk sitede yaziyor haha--

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
dur kendinden geçme öylegiggle~~
onu bende biliyorum da yazılım içinde ben bir fark göremedim ya siz? demek için yazdımfacepalm~~
bana biraz taaa brezilyadan balon uçmuş gibi geldi, yazııııık baya da uğraşmışlar ya.

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
dur kendinden geçme öylegiggle~~
onu bende biliyorum da yazılım içinde ben bir fark göremedim ya siz? demek için yazdımfacepalm~~
bana biraz taaa brezilyadan balon uçmuş gibi geldi, yazııııık baya da uğraşmışlar ya.
Bende zaten isin esprisi olarak direk sitede yaziyor demistim üstadım haha--

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
aman ben yine açılayım ....OS tabanlılara bizi kesecek bir çalışma henüz bi ustanın elinden dünyaya gelmedi Mi tabanlı olarak.
Görüşmek üzere ORD cilerhi~~

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
Miui Pro gibi özelleştirmeleri olan, Miui.am gibi notifaction shade' e sahip olan, Miui globe gibi saati ortada olan, Eu Beta gibi şarjı iyi giden ve Miui Global Beta gibi yeni bildirimlere sahip olan bir rom olsa da devamlı onu kullansak. Rom atmaktan ve fazladan fatura ödemekten yoruldum artık, hastalık oldu bu rom atma işi :)))
(Mİ 5S Plus)

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Sayın cantara hocam, sanırım ben iyi değilim, bir anormallik var bende galiba, sabahtan beri bir sürü romların güncellemeleri çıktı ve ben hala MIUI.AM romdayım ve bununla ilgili 1-2 güne kadar gelecek olan güncellemeyi bekliyorum...Nedir teşhisiniz?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam ben veriyim cevabı emeklilik zamanınız gelmiş alın bi elma çekilin kenara ve torun sevin

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emdmrc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
0
Benim gibi can çeken arkadaşlarınıza da yardım edin bootloader yetkisi için başvurdum onaylandı ama uclock için geliştirici menüsüne girip hesap ekle dediğim de 86006 hatası veriyor

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
arkadaşlar mi max 2 kullanırken sıkıntı olmadı ama 2 gündür mi6 aldım kurayım dedim kasılmalar çok fazla performans çok kötü geldi varsa mi6 kullananlar görüş bildirebilir mi global beta yükledim son çare hızına kavuştu cihaz şimdilik

Üst Alt