Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 988
  • Görüntüleme 119K

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Rica ederim hocam, Sayın gozdemir hocamızda aynı cihaz var, o daha detaylı bilgi verebilir

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam kurdum denedim mi 6 da arayüzde ciddi takılmalar ve donma mevcut. İlerleyen sürümlere tekrar bakarım artık. Epic global e en azında alternatif olur gerçi mi 6 için global durdurdu.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam kurdum denedim mi 6 da arayüzde ciddi takılmalar ve donma mevcut. İlerleyen sürümlere tekrar bakarım artık. Epic global e en azında alternatif olur gerçi mi 6 için global durdurdu.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam zaten ben önce kendi cihazımda yüklediğim bir şeyi test ediyorum ve benim için olmazsa olmazlar çalışıyorsa, ya sadece Mi Max 2 bölümünde konuyu açıyorum, aynı rom eğer başka cihazlar içinde mevcut sa, genel bir Konu açıyor vede bunu kendi cihazımda test ettiğimi, sizin cihazınızda çalışmayabileceğini veya bazı eksiklikler olabileceğini özellikle belirtiyorum ( İlk mesajı zaten kimse okumuyor, ama ben yinede ısrarla yazıyorum) Sanırım Mi 6 da Oreo çalışması olması sebebiyle henüz problemler giderilmemiştir, zaten de Sayın gozdemir hocamızda bunu kendi Mi 6 sında deneyip, randımansız çalıştığını belirtti....Bana göre gerçekten muhteşem bir rom ve her şey olması gerektiği gibi, varsın Face ID olmasın...O nedenle sizler adına gerçekten üzgünüm

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Hocam zaten ben önce kendi cihazımda yüklediğim bir şeyi test ediyorum ve benim için olmazsa olmazlar çalışıyorsa, ya sadece Mi Max 2 bölümünde konuyu açıyorum, aynı rom eğer başka cihazlar içinde mevcut sa, genel bir Konu açıyor vede bunu kendi cihazımda test ettiğimi, sizin cihazınızda çalışmayabileceğini veya bazı eksiklikler olabileceğini özellikle belirtiyorum ( İlk mesajı zaten kimse okumuyor, ama ben yinede ısrarla yazıyorum) Sanırım Mi 6 da Oreo çalışması olması sebebiyle henüz problemler giderilmemiştir, zaten de Sayın gozdemir hocamızda bunu kendi Mi 6 sında deneyip, randımansız çalıştığını belirtti....Bana göre gerçekten muhteşem bir rom ve her şey olması gerektiği gibi, varsın Face ID olmasın...O nedenle sizler adına gerçekten üzgünüm

Dert ettiğin şeye bak Skorpi
Varsın çalışmasın
Senin araştırıp,deneyip olumlu olumsuz yönlerini bizlerle paylaşman bile PAHA BİÇİLEMEZ

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Dert ettiğin şeye bak Skorpi
Varsın çalışmasın
Senin araştırıp,deneyip olumlu olumsuz yönlerini bizlerle paylaşman bile PAHA BİÇİLEMEZ
Teşekkür ederim hocam, sizde sağolun...dert bu değil, dert, kimseye danışmadan kendi bildiğini okuyup, sonra nasıl geri döneceğim diyenlerle...önceden sorsana, şöyle yapmayı düşünüyorum, olmazsa, tekrar eski romuma sorunsuz dönebilirmiyim diye....zaten yakında forumu bırakacağım galiba bu gidişle veya günde sadece 1 saat girip, bakınıp, çıkacağım

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Teşekkür ederim hocam, sizde sağolun...dert bu değil, dert, kimseye danışmadan kendi bildiğini okuyup, sonra nasıl geri döneceğim diyenlerle...önceden sorsana, şöyle yapmayı düşünüyorum, olmazsa, tekrar eski romuma sorunsuz dönebilirmiyim diye....zaten yakında forumu bırakacağım galiba bu gidişle veya günde sadece 1 saat girip, bakınıp, çıkacağım

hocam forumda uzun suredir bulunmuyorum ama siz bırakırsaniz renksizlesir buralar, bizi mahrum etmeyin lutfen happy~~

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Mi5s için pil yönünden bana göre en iyisi diyebilirim face unlook olsa tadından yenmez
Ekran süresi nasıl aldınız nasip olmadı denemek bı türlü

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.18

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ekran süresi nasıl aldınız nasip olmadı denemek bı türlü

devil~~:@8-|
Ortada mükemmel bir rom var ve henüz denemediniz, anlayamıyorum ben bu gençleriwasntme~~

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
devil~~:@8-|
Ortada mükemmel bir rom var ve henüz denemediniz, anlayamıyorum ben bu gençleriwasntme~~

Hemmen indiriyorum yarın sabah deneyeceğim

galata7788

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Savsır
Cihazım
Mi 9
Meslek
Öğretmen
Konular
1
Mi6'ya full wipe yapıp kurdum ama açılış animasyonunda kalıyor. Acaba ben mi bir şeyi yanlış yaptım?

Üst Alt