Soru MİUİ 10 Kalıcı ve Beta sürüm

Keremioo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Mİ 6
Konular
1
Merhaba, acaba MİUİ 10 güncellemesi ne zaman kalıcı olarak gelir herkese ve şuanda bana beta da dahil olarak gelmedi dağıtımı temmuzda başlıyor demişlerdi bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler.

mami1992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Evet sil ve güncelle diyerek yükmele yapıyor kararlı dan geçerken.
Yükledim geçiş yaptım miyim 10 a peki sonra global kararlı sürüm çıktığında yükleyebilecek miyim yani güncellemeler kısmında onu görecek miyim ilerde ?

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Yükledim geçiş yaptım miyim 10 a peki sonra global kararlı sürüm çıktığında yükleyebilecek miyim yani güncellemeler kısmında onu görecek miyim ilerde ?
Eğer rom yükleme konusunda benim gibi bihaberseniz yüklemeyin be güzel kardeşim. Şunun surasinda kararlı romun çıkmasına fazla bir şey kalmadı. Büyük bir ihtimalle Eylül ortasında güncelleme gelecektir. İki ay bekleyip stabil sekilde güncelleme yapmak varken bu acelecilik nedir böyle? Hiç yoktan sıkıntıya sokacaksin kendini. Biraz sabır dostum, sabır.....Sabrın sonu selamettir.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
bootloader kilidini açarak kolay bir şekilde geçiş yapabilirsiniz yada MiFlashPro uygulaması da bootloader kilidini açmadan geçiş yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Tabi bunlardan önce şunu da denemenizi tavsiye ederim kararlı rom u indirip güncelleyici den seçerek (beta ya geçiş yaptığınız gibi yani) denemenizi tavsiye ederim bi ihtimal olabilir.

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Stabildeyken beta nasıl gelsin. Stabil sürüm kullanıyorsanız stabil, beta sürüm kullanıyorsanız beta sürümün güncellemelerini alırsınız.

Israrla yazdım üst postta stabildeyken stabil, betadayken beta güncellemeleri alacaksınız. Size önerim hazır stabil sürümdeyken bu ayın veya önümüzdeki ayın sonunu bekleyin.

Oyla:

ilkercolak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ilker
Cihazım
Mi6
Konular
4
Merhaba ben epic rom 8.5.2 deyim. Nasil gecebilirim?

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Hocam benim telefonda da sürüm 9.5.13 yazıyor. En.miui'de 9.5.14 sürümü var. Sürümler hakkında bilginiz var mı? Telefon redmi note 5 pro.

Oyla:
Üst Alt