Soru MİUİ 10 Kalıcı ve Beta sürüm

Keremioo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Mİ 6
Konular
1
Merhaba, acaba MİUİ 10 güncellemesi ne zaman kalıcı olarak gelir herkese ve şuanda bana beta da dahil olarak gelmedi dağıtımı temmuzda başlıyor demişlerdi bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Kendim yüklemem gerektiğini biliyorum beklememek için fakat kendi sitesinden de olsa indirip kurmak istemiyorum otomatik olarak kuracağım sistem daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Sizce?
hiç bir farkı yok zaten kullandığınız sürüme de gelecektir eğer hiç anlamıyorsanız bu işlerden bence girişmeyin çünkü beta dan şuan da bulunduğunuz kararlı sürüme geçmekte biraz uğraştıracak sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece beta sürümler biraz hatalı olabiliyor size ilerde gelecek olan kararlı sürüm beta sürümlerden biraz daha iyi durumda olacak o kadar

Oyla:

Keremioo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Mİ 6
Konular
1
hiç bir farkı yok zaten kullandığınız sürüme de gelecektir eğer hiç anlamıyorsanız bu işlerden bence girişmeyin çünkü beta dan şuan da bulunduğunuz kararlı sürüme geçmekte biraz uğraştıracak sizi

Sadece beta sürümler biraz hatalı olabiliyor size ilerde gelecek olan kararlı sürüm beta sürümlerden biraz daha iyi durumda olacak o kadar
O yönden biraz endişeliyim bir de pek bilgim yok yüklediğim zaman hatalar oluşursa geri döndürme konusunda beklemek benim için en iyi karar olacağını düşünüyorum.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
O yönden biraz endişeliyim bir de pek bilgim yok yüklediğim zaman hatalar oluşursa geri döndürme konusunda beklemek benim için en iyi karar olacağını düşünüyorum.
Benim de tavsiyem o yönde olacaktır size.

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
İstediğiniz kadar bekleyin hocam. Siz stabil sürümdesiniz ve ancak MIUI 10 stabil sürüme çıktığında kurabileceksiniz. Bu arada ister elle yükleyin ister telefondaki güncelleyici uygulamasından yükleyin hiç bir fark yok. Beta sürüm dosyasını internetten indirip telefonunuza atıp güncelleyici uygulaması yardımıylada kurabilirsiniz. Verileriniz silinecek bilginiz olsun.

Oyla:

Keremioo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Mİ 6
Konular
1
Benim de tavsiyem o yönde olacaktır size.[/QUOTE= Bilginiz için teşekkür ederim iyi günler.

İstediğiniz kadar bekleyin hocam. Siz stabil sürümdesiniz ve ancak MIUI 10 stabil sürüme çıktığında kurabileceksiniz. Bu arada ister elle yükleyin ister telefondaki güncelleyici uygulamasından yükleyin hiç bir fark yok. Beta sürüm dosyasını internetten indirip telefonunuza atıp güncelleyici uygulaması yardımıylada kurabilirsiniz. Verileriniz silinecek bilginiz olsun.
Stabil sürümdeyken beta gelmiyormu geliyor diye biliyorum

Oyla:

mami1992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Arkadaşlar şu anda ben de indiriyorum da telefonda herhangi bir şekilde root vs yok indirdikten sonra neler yapacağımı söyler misiniz ?

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65

Stabil sürümdeyken beta gelmiyormu geliyor diye biliyorum

Stabildeyken beta nasıl gelsin. Stabil sürüm kullanıyorsanız stabil, beta sürüm kullanıyorsanız beta sürümün güncellemelerini alırsınız.

Oyla:

mami1992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Hocam şuan indirdim telefonumda 9.5.8 kurulu ve miui 10 a geçmek istiyorum eğer sistem güncelleyici yardımıyla yüklersem tüm verilerim silinecek mi ?

Oyla:

Fevkelade1i

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Redmi Note 4 modele gelmiyor sanırım, kendim indirip kursam (kararlı sürüm çıktığında) sorun olur mu?

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Hocam şuan indirdim telefonumda 9.5.8 kurulu ve miui 10 a geçmek istiyorum eğer sistem güncelleyici yardımıyla yüklersem tüm verilerim silinecek mi ?
Evet sil ve güncelle diyerek yükmele yapıyor kararlı dan geçerken.

Oyla:
Üst Alt