Güncelleme MIUI 10 Global Kararlı [Stable] ROM Güncellemesi

quande

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
mi 6 Seramik
Meslek
Öğrenci
Konular
0
İndiriyorum bakalım okuduklarıma göre efsane bir geliştirme yapılmış inşallah uyum sağlarız kısa sürede :)

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
İndiriyorum bakalım okuduklarıma göre efsane bir geliştirme yapılmış inşallah uyum sağlarız kısa sürede :)
Hocam OTA ya düşmeden yüklemeyin. Atlamayın. Sabredin.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Ön kameraya portre gelmiş gün ışığında gayet güzel çekim yapıyor.
Birde o şekilde deneyelim öyleyse. Peki bildirim ve sistem seslerinde kısık ses sorunu sizde de oldumu hocam ?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

quande

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
mi 6 Seramik
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Hocam bayadır bekliyorum zaten. Beta sürümünü kurmadım zaten sıkıntı çıkar diye de OTA yı beklemekten sıkıldım. Ay sonunda falan gelir muhtemelen OTA ya güncelleme sabırsızlanıyorum artık. :)

Lixard

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Birde o şekilde deneyelim öyleyse. Peki bildirim ve sistem seslerinde kısık ses sorunu sizde de oldumu hocam ?

Evet maalesef o sorun var genel olarak güzel ama problemler mevcut mesela kilit ekranindayken durum cubugunu acabiliyoruz bu ozelligi kapatamiyorum en buyuk sorunum bu suanda ve birkaç eksiklik var.OTA dan gelecek güncellemeyi beklemenizi tavsiye ederim.Suanki aklım olsaydı ota yı beklerdim.

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Hocam bayadır bekliyorum zaten. Beta sürümünü kurmadım zaten sıkıntı çıkar diye de OTA yı beklemekten sıkıldım. Ay sonunda falan gelir muhtemelen OTA ya güncelleme sabırsızlanıyorum artık. :)
Hocam düzgün yazılım kullanmak isterseniz bekleyin. Gelmiyorsa bir nedeni vardır. Mi 8 kullanıcısıyım. Buglar var ve ben miui forumu takip ediyorum. İlk indirenlerden biriyimdir büyük ihtimal. İlk postu gördüm indirdim. Akşam geri çekildi güncelleme. Deneme tahtasıyız. Gelecek 20 sinde bir part bekleyin derim.

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Evet maalesef o sorun var genel olarak güzel ama problemler mevcut mesela kilit ekranindayken durum cubugunu acabiliyoruz bu ozelligi kapatamiyorum en buyuk sorunum bu suanda ve birkaç eksiklik var.OTA dan gelecek güncellemeyi beklemenizi tavsiye ederim.Suanki aklım olsaydı ota yı beklerdim.
Bana normalde güncelleme geldi fakat 10-15 dk sonra girince güncelleme mevcut değil dedi ve sonra link üzerinden indirip kurulum yaptım. Bu ay sonunda bir güncelleme yine gelir zaten belli

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Bana normalde güncelleme geldi fakat 10-15 dk sonra girince güncelleme mevcut değil dedi ve sonra link üzerinden indirip kurulum yaptım. Bu ay sonunda bir güncelleme yine gelir zaten belli

10 gün max. Çok şikayet var çünkü

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
10 gün max. Çok şikayet var çünkü

Normalde geri bildirim atmam ama bu güncelleme için attım. Bi ton geri bildirim, okumaktan açıklara yama yapmayı unuturlar (:

quande

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
mi 6 Seramik
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Hocam düzgün yazılım kullanmak isterseniz bekleyin. Gelmiyorsa bir nedeni vardır. Mi 8 kullanıcısıyım. Buglar var ve ben miui forumu takip ediyorum. İlk indirenlerden biriyimdir büyük ihtimal. İlk postu gördüm indirdim. Akşam geri çekildi güncelleme. Deneme tahtasıyız. Gelecek 20 sinde bir part bekleyin derim.

Tabii ki gelmiyorsa bir sorun, sıkıntı vardır. Ama sizce de çok gecikmedi mi kararlı sürüm ? Bu arada mi 6 kullanıcısıyım.

Üst Alt