- Adım
- Berkay
- Cihazım
- mi 6 Seramik
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 0
İndiriyorum bakalım okuduklarıma göre efsane bir geliştirme yapılmış inşallah uyum sağlarız kısa sürede
Hocam OTA ya düşmeden yüklemeyin. Atlamayın. Sabredin.İndiriyorum bakalım okuduklarıma göre efsane bir geliştirme yapılmış inşallah uyum sağlarız kısa sürede
Birde o şekilde deneyelim öyleyse. Peki bildirim ve sistem seslerinde kısık ses sorunu sizde de oldumu hocam ?Ön kameraya portre gelmiş gün ışığında gayet güzel çekim yapıyor.
Evet maalesef o sorun var genel olarak güzel ama problemler mevcut mesela kilit ekranindayken durum cubugunu acabiliyoruz bu ozelligi kapatamiyorum en buyuk sorunum bu suanda ve birkaç eksiklik var.OTA dan gelecek güncellemeyi beklemenizi tavsiye ederim.Suanki aklım olsaydı ota yı beklerdim.Birde o şekilde deneyelim öyleyse. Peki bildirim ve sistem seslerinde kısık ses sorunu sizde de oldumu hocam ?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam düzgün yazılım kullanmak isterseniz bekleyin. Gelmiyorsa bir nedeni vardır. Mi 8 kullanıcısıyım. Buglar var ve ben miui forumu takip ediyorum. İlk indirenlerden biriyimdir büyük ihtimal. İlk postu gördüm indirdim. Akşam geri çekildi güncelleme. Deneme tahtasıyız. Gelecek 20 sinde bir part bekleyin derim.Hocam bayadır bekliyorum zaten. Beta sürümünü kurmadım zaten sıkıntı çıkar diye de OTA yı beklemekten sıkıldım. Ay sonunda falan gelir muhtemelen OTA ya güncelleme sabırsızlanıyorum artık.
Bana normalde güncelleme geldi fakat 10-15 dk sonra girince güncelleme mevcut değil dedi ve sonra link üzerinden indirip kurulum yaptım. Bu ay sonunda bir güncelleme yine gelir zaten belliEvet maalesef o sorun var genel olarak güzel ama problemler mevcut mesela kilit ekranindayken durum cubugunu acabiliyoruz bu ozelligi kapatamiyorum en buyuk sorunum bu suanda ve birkaç eksiklik var.OTA dan gelecek güncellemeyi beklemenizi tavsiye ederim.Suanki aklım olsaydı ota yı beklerdim.
10 gün max. Çok şikayet var çünküBana normalde güncelleme geldi fakat 10-15 dk sonra girince güncelleme mevcut değil dedi ve sonra link üzerinden indirip kurulum yaptım. Bu ay sonunda bir güncelleme yine gelir zaten belli
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normalde geri bildirim atmam ama bu güncelleme için attım. Bi ton geri bildirim, okumaktan açıklara yama yapmayı unuturlar10 gün max. Çok şikayet var çünkü
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam düzgün yazılım kullanmak isterseniz bekleyin. Gelmiyorsa bir nedeni vardır. Mi 8 kullanıcısıyım. Buglar var ve ben miui forumu takip ediyorum. İlk indirenlerden biriyimdir büyük ihtimal. İlk postu gördüm indirdim. Akşam geri çekildi güncelleme. Deneme tahtasıyız. Gelecek 20 sinde bir part bekleyin derim.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi