Sohbet MIUI 10 Global Görüşlerim

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Miui 8 olsa 9t proya aninda yuklerim

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
mıuı10 globalde çok reklam varmı birde linkini atarmısın twrpden yükleyim

samettyyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Bankacı
Konular
5
Mi 9 kullanıcısı olarak bende miui11 arayüz kasıntılarına deli olmak üzereydim telefonda bu işlemci bu ram varken üstelik üzerindeki ram in yarısını kullanıyorken kasar mı ya sırf bu yüzden aosp rom yüklemeye çalıştım onu beceremedim tekrar miui 10 deniyim dedim ve şu anda kullanmaya devam ediyorum sorunsuz global sürüm kullanıyorum hız olarak performans olarak gayet memnunum evet miui11 görsellik özellik bakımından güzel olabilir ama şuan inanın performans tarafı ağır basıyor ve 11 i kesinlikle aramıyorum diyebilirim iyice araştırmadan bu sürümden çıkmam.

Bir sorum olacak güncelleme geldi bilgisini tamamen nasıl devre dışı bırakırım sürekli bir saat erteliyorum bildirim hep var erkanımda?

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
Mi 9 kullanıcısı olarak bende miui11 arayüz kasıntılarına deli olmak üzereydim telefonda bu işlemci bu ram varken üstelik üzerindeki ram in yarısını kullanıyorken kasar mı ya sırf bu yüzden aosp rom yüklemeye çalıştım onu beceremedim tekrar miui 10 deniyim dedim ve şu anda kullanmaya devam ediyorum sorunsuz global sürüm kullanıyorum hız olarak performans olarak gayet memnunum evet miui11 görsellik özellik bakımından güzel olabilir ama şuan inanın performans tarafı ağır basıyor ve 11 i kesinlikle aramıyorum diyebilirim iyice araştırmadan bu sürümden çıkmam.

Bir sorum olacak güncelleme geldi bilgisini tamamen nasıl devre dışı bırakırım sürekli bir saat erteliyorum bildirim hep var erkanımda?
Hocam bende kendini kayboldu ya galiba ilk başlarda gitmiyordu kendisi gitti ve bugün cihazı yanlışlıkla tekrar güncelledim

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Öncelikle Merhabalar
2 aydır kullanmakta olduğum Mi 9T Cihazım da denemediğim rom yok (AOSP) dahil.
Dün Miflash ile MIUI 10.3.11.0 Global romunu kurdum ve şarj performansı ve genel performans olarak hem custom hem aosp romlardan çok daha stabil.
Bu planlı eskitme muhabbeti kesinlikle XİAOMİ firmasında da mevcut 2500 liralık MIUI 11 de nasıl kasar bilemiyorum diğer custom romlarda da illa ki sorunlar oluyordu.
-Söylediklerim kesinlikle kendi görüşümdür. Sizin kullanım Tarzınıza göre tabi ki de farklı romlar işiniz görüyordur sadece bilmek isteyenlere bilgi amaçlı konuyu açıyorum-
Şarj konusun da gerekli resimleri atıyorum.
Orjinal Rom MIUI 10 Sürümü ve kurulum: Rehber - Mi 9 T (Orjinal) Fastboot Rom Yükleme

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
linkini atarmısım twrpden kuruyum bende birde çok reklam varmı

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
linkini atarmısım twrpden kuruyum bende birde çok reklam varmı
reklam yok hocam ben göremedim yani

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
reklam yok hocam ben göremedim yani
twrpden yüklemem lazım telefonum imei kayıtlı mi flashdan yüklersem imei uçar demi

gungorce

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güngör
Cihazım
LG G3
Konular
8
Redmi note 8 de miui 10 kullanan var mi acaba? Onda da bu donmalar kasmalar oluyor muydu
Redmi note 8 kullanıyorum.Telefonu aldığım zamandan beri miui 10 Global. kullanıyorum. Ve memnunum. Geçmeyi düşünecek olursanız tavsiye ederim. Kasmalar donmalar yaşamıyorum. Galiba uzun bir süre miui 11'e geçmeyeceğim.

Üst Alt