- Adım
- emir
- Cihazım
- mi9 t pro
- Konular
- 50
Miui 8 olsa 9t proya aninda yuklerim
Hocam bende kendini kayboldu ya galiba ilk başlarda gitmiyordu kendisi gitti ve bugün cihazı yanlışlıkla tekrar güncelledimMi 9 kullanıcısı olarak bende miui11 arayüz kasıntılarına deli olmak üzereydim telefonda bu işlemci bu ram varken üstelik üzerindeki ram in yarısını kullanıyorken kasar mı ya sırf bu yüzden aosp rom yüklemeye çalıştım onu beceremedim tekrar miui 10 deniyim dedim ve şu anda kullanmaya devam ediyorum sorunsuz global sürüm kullanıyorum hız olarak performans olarak gayet memnunum evet miui11 görsellik özellik bakımından güzel olabilir ama şuan inanın performans tarafı ağır basıyor ve 11 i kesinlikle aramıyorum diyebilirim iyice araştırmadan bu sürümden çıkmam.
Bir sorum olacak güncelleme geldi bilgisini tamamen nasıl devre dışı bırakırım sürekli bir saat erteliyorum bildirim hep var erkanımda?
linkini atarmısım twrpden kuruyum bende birde çok reklam varmıÖncelikle Merhabalar
2 aydır kullanmakta olduğum Mi 9T Cihazım da denemediğim rom yok (AOSP) dahil.
Dün Miflash ile MIUI 10.3.11.0 Global romunu kurdum ve şarj performansı ve genel performans olarak hem custom hem aosp romlardan çok daha stabil.
Bu planlı eskitme muhabbeti kesinlikle XİAOMİ firmasında da mevcut 2500 liralık MIUI 11 de nasıl kasar bilemiyorum diğer custom romlarda da illa ki sorunlar oluyordu.
-Söylediklerim kesinlikle kendi görüşümdür. Sizin kullanım Tarzınıza göre tabi ki de farklı romlar işiniz görüyordur sadece bilmek isteyenlere bilgi amaçlı konuyu açıyorum-
Şarj konusun da gerekli resimleri atıyorum.
Orjinal Rom MIUI 10 Sürümü ve kurulum: Rehber - Mi 9 T (Orjinal) Fastboot Rom Yükleme
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
reklam yok hocam ben göremedim yanilinkini atarmısım twrpden kuruyum bende birde çok reklam varmı
twrpden yüklemem lazım telefonum imei kayıtlı mi flashdan yüklersem imei uçar demireklam yok hocam ben göremedim yani
Rehber - Mi 9 T (Orijinal) Fastboot Rom Yükleme
Konu dün akşam bizzati tarafımdan denenmiştir. Garantili 5 aylık bir 6/64 cihaz aldık. Cihaz unlocked olduğu için garantide problem olmasın diye bootloader kapamak için rom attım. Birde bölge değiştirilmiyordu. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Bu işlem Telefona...forum.miuiturkiye.net
zip olarak indirdim twrpden yükleyince yüklenir imei gitmez demi
Redmi note 8 kullanıyorum.Telefonu aldığım zamandan beri miui 10 Global. kullanıyorum. Ve memnunum. Geçmeyi düşünecek olursanız tavsiye ederim. Kasmalar donmalar yaşamıyorum. Galiba uzun bir süre miui 11'e geçmeyeceğim.Redmi note 8 de miui 10 kullanan var mi acaba? Onda da bu donmalar kasmalar oluyor muydu