- Adım
- Sabır
- Cihazım
- R
- Konular
- 65
OTA ile Mi Flash kurulum arasında performans farkı varmı? Ben sürekli MIUI 9 ile 10 arasında gidip geldiğim için fastboot ile kuruyorum.
Yayınlanma arasındaki zaman çok fark ediyor mu ki hocam? 1 saat önce kontrol ettim gelmişti.Oluşturmaz hocam, aynı şey zaten...keşke bende bu kadar sabırlı olabilsem de OTA yı bekleyebilsem...ama Turknet e geçince vede Kota derdi de olmayınca, hemen PC den indirip, yüklüyorum
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Ben öğlen saat 2 gibi indirmiştim hocamYayınlanma arasındaki zaman çok fark ediyor mu ki hocam? 1 saat önce kontrol ettim gelmişti.
memnun musun stabil kadar verimli mi özellikle şarj konusundaRedmi note 5 AI'ye geldi. İlk açılıştaki kamera hatası düzelmiş görünüyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hımm, sizin için çok uzun bir süreBen öğlen saat 2 gibi indirmiştim hocam
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Bende 5 plus kullanıyorum ama geçişlerde takılmalar oluyor Sizde de aynımı acaba.Redmi 5 Plus yüz tanıma gelmiş, sıkıntısız ve çok hızlı çalışıyor![]()
Hocam iki gün gidiyor şarj bana, arada dizi izliyorum, bir kaç arama yapıyorum, internette ve Instagram'da sık sık geziyorum. Verimli bence.memnun musun stabil kadar verimli mi özellikle şarj konusunda
En erken Ağustos sonu gelir, ama büyük ihtimal Eylül.global stabil ne zaman gelecek acaba ya
bende 9.5.17 var işte beta romu indirip güncelleyici üzerinden yüklesem mi acaba diye düşünüyorumHocam iki gün gidiyor şarj bana, arada dizi izliyorum, bir kaç arama yapıyorum, internette ve Instagram'da sık sık geziyorum. Verimli bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En erken Ağustos sonu gelir, ama büyük ihtimal Eylül.