Rom Miui 10 Global 8.8.2 (Beta) Güncellemesi

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Muhtemelen cihaz eskimeye başladığı için öncelikli durumda değil. Bahsettiğiniz hatalar düzelecektir ama biraz zaman alacaktır.
Ben de zorla yükletiyorlar demedim zaten, betasında daha ufak hataları dahi düzeltmemişler, feryadım ona, Whatsapp'tan mesaj geldiğinde ekran kilidini açıp üst bildirim çubuğunu ekranın ortasından aşağı çekip indirdiğimde bazen 5-10 saniye sonra iniyor aşağı ama tam üstten aşağı çekince hiç bir gecikme olmuyor, yine bazen Whatsapp'tan tek mesaj geldiğinde bildirim panelinde "Cevapla" çıkmıyor, kayan bildirimlerde geliyor ama bildirim panelinden tek masajı "Cevapla" ya tıklayıp yanıtlayamıyorum, cihaz bazen sadece internette dolanırken bile 40 derecenin üstüne çıkıyor, batarya performansında MIUI 9'dakine göre ciddi bir düşüş yaşadım, en azından bu sorunların bir kaçını halletseler yine kalabilirdim betada, ama hem 8.7.26 hem de 8.8.2 sürümünde aynı sorunları yaşayınca custom roma geçtim, ara güncellemelerle getirilebilecek yenilikleri (arayüz de dahil) siz koskoca bir yenilik gibi gösteriyorsunuz ya ona şaşıyorum. Yüz tanıma özelliği var diye MIUI 10'dan memnunsanız ve başka bir sorunla karşılaşmadıysanız ne mutlu size. İyi kullanımlar.

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Mobildeyim, profile girince gördüm, üstteki yorumu güncelledim hocam.

Evet, cihazdan kaynaklı ısınmalar olabilir, ama yazılımın etkisinin bunda büyük payı olduğunu düşünüyorum, çünkü MIUI 10 betadayken 40 dereceyi bulurken telefon, şu an multirom'da 37 dereceyi ne yaparsam geçmiyor.

Bahsettiğim sorunların hiç birini ise diğer romlarda yaşamadım. (Eğer cihazın yavaşlamasından bahsediyorsanız.)

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Evet, cihazdan kaynaklı ısınmalar olabilir, ama yazılımın etkisinin bunda büyük payı olduğunu düşünüyorum, çünkü MIUI 10 betadayken 40 dereceyi bulurken telefon, şu an multirom'da 37 dereceyi ne yaparsam geçmiyor.

Bahsettiğim sorunların hiç birini ise diğer romlarda yaşamadım. (Eğer cihazın yavaşlamasından bahsediyorsanız.)
Yenisini alın diye yavaşlatıyor olabilirler hocam :D

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Yenisini alın diye yavaşlatıyor olabilirler hocam :D

O zaman daha çok uğraşırlar. Şu an memnunum cihazdan (ufak tefek hataları göz ardı edersek.) Genellikle internet ve sosyal medyada dolaşıyorum, oyun da yok telefonda. Bakalım artık işlemciyi yakacak kadar ısındırmaları lazım cihazı, anca o zaman yenisini alırım. :D

nofearno42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
0
Xiaomi mi 6 ya global kararlı rom gelmedi değil mi? Dağıtıldı deniyor teknoloji haberlerinde bende hala 9.5.8.0 sürümü var. Kontrol ettiğimde uygun güncelleme yok yazıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-08-05-23-03-43-636_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2018-08-05-23-03-43-636_com.android.updater.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 13

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Arayüz ve bir kaç ekleme dışında başka bir şey vaat etmiyor MIUI 10, sadece bunlar bile MIUI 9'a ara güncelleme ile getirebilirdi, Xiaomi sırf "Bakın yenilik yapıyoruz." Demek için böyle bir adım atmış gibi, MIUI 9'un son stabil sürümünü kullandım, telefon cayır cayır ısınmaya başladı, pil performansında düşüş oldu, eskiden ne güzeldi, ah o MIUI 8 zamanları, cihaz ne kadar stabil ne kadar rahattı, şu an romdan roma dolanıyorum, hala o rahatlığı stabilliği yakalayamadım, lütfen MIUI 10'u fazla abartmayalım, IOS bir hata barındırıyor mu güncellemelerinde yada Samsung gibi başka markalar, tamam güncellemeler geç geliyor bazılarında ama geldi mi de kullanıcıyı memnun edecek halde önlerine sunuluyor. Beta da şu anlık arayüz değişikliğinden başka bir şey bulunmamakta. (yada ben bulamadım.)

Stabilini çok ama çok merak ediyorum, bakalım önümüze nasıl sunacaklar. Umarım hayal kırılığı yaşamaz Xiaomi kullanıcıları, bu firmanın zararına olur.
Dostum siz heralde mi 10 iyice incelememişsiniz

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Arkadaşlar sonuçta bir beta sürümü ve bugla karşılaşma şansımız %100. Bize düşen görev karşılaştığımız bu sorunları geri bildirim yapmak ve mümkünse bunları ingilizce bir şekilde dile getirelim. Türkçe yazdığımız bug bildirimlerini ciddiye aldıklarını düşünmüyorum.

Üst Alt