- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Samsung S20 FE
- Konular
- 29
Muhtemelen cihaz eskimeye başladığı için öncelikli durumda değil. Bahsettiğiniz hatalar düzelecektir ama biraz zaman alacaktır.
Ben de zorla yükletiyorlar demedim zaten, betasında daha ufak hataları dahi düzeltmemişler, feryadım ona, Whatsapp'tan mesaj geldiğinde ekran kilidini açıp üst bildirim çubuğunu ekranın ortasından aşağı çekip indirdiğimde bazen 5-10 saniye sonra iniyor aşağı ama tam üstten aşağı çekince hiç bir gecikme olmuyor, yine bazen Whatsapp'tan tek mesaj geldiğinde bildirim panelinde "Cevapla" çıkmıyor, kayan bildirimlerde geliyor ama bildirim panelinden tek masajı "Cevapla" ya tıklayıp yanıtlayamıyorum, cihaz bazen sadece internette dolanırken bile 40 derecenin üstüne çıkıyor, batarya performansında MIUI 9'dakine göre ciddi bir düşüş yaşadım, en azından bu sorunların bir kaçını halletseler yine kalabilirdim betada, ama hem 8.7.26 hem de 8.8.2 sürümünde aynı sorunları yaşayınca custom roma geçtim, ara güncellemelerle getirilebilecek yenilikleri (arayüz de dahil) siz koskoca bir yenilik gibi gösteriyorsunuz ya ona şaşıyorum. Yüz tanıma özelliği var diye MIUI 10'dan memnunsanız ve başka bir sorunla karşılaşmadıysanız ne mutlu size. İyi kullanımlar.