Wipe / advanced wipe / dalvik cache...Sonunda Beta Eu ya geçtim. Herkese teşekkür ederim. Şimdi tek sorum 2 wipe yaparken neleri seçeceğiz.
pil kısmı çok hos nasıl yaptınız acabaArkadaşlar bu romda bir çok versiyon denedim. Şarj konusunda bazı romlar özellikle son romlar 5-6 saat max alıyordum. Gittim eski sürüm olan 9.4.25 kurdum. 3-4 gün oldu. Şarj konusunda ben bu kadar olagaini düşünmedim. Telefon mi 6Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ottoman hocanın purple sea temasıpil kısmı çok hos nasıl yaptınız acaba
Ben şu an Mi6 cihazımla 9.7.4 sürümünde 7.5 saati çok rahat görüyorum. Yani 45 dakika daha fazla bir ekran süresi alacağım diye o güzelim cihaz haftalardır güncellemesiz kalarak eski bir sürüme hapsedilir mi be hocam? 2017 nin amiral gemisine yakışıyor mu hiç?Arkadaşlar bu romda bir çok versiyon denedim. Şarj konusunda bazı romlar özellikle son romlar 5-6 saat max alıyordum. Gittim eski sürüm olan 9.4.25 kurdum. 3-4 gün oldu. Şarj konusunda ben bu kadar olagaini düşünmedim. Telefon mi 6Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
magiskdenmi kurdunuz yoksa apk olarakmı sizdr arkaplan çalısıuor bende hata veriyor yahuSon sürüm
Walla bi fark da göremedim ya eski romla arasında zaten bana bir tek batarya lazım. Performans hemen hemen hepsinde aynı.9.6.5 falan vardı çok düşük alıyordum nedenseBen şu an Mi6 cihazımla 9.7.4 sürümünde 7.5 saati çok rahat görüyorum. Yani 45 dakika daha fazla bir ekran süresi alacağım diye o güzelim cihaz haftalardır güncellemesiz kalarak eski bir sürüme hapsedilir mi be hocam? 2017 nin amiral gemisine yakışıyor mu hiç?![]()