- Adım
- İ.
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
Nasıl atılacak tarif ederseniz yardımcı olayımMi 6 kullanan biri bana kamera apksını atabilir mi?
Nasıl atılacak tarif ederseniz yardımcı olayımMi 6 kullanan biri bana kamera apksını atabilir mi?
İnşallah istediğin gibi olmuşturMi 6 kullanan biri bana kamera apksını atabilir mi?
Mesela bu program ile kolayca yedekleyip gonderebilirsinizNasıl atılacak tarif ederseniz yardımcı olayım
Sağolun hocam özelden gönderdiler.Nasıl atılacak tarif ederseniz yardımcı olayım
Eyvallah hocam oldu teşekkürler.İnşallah istediğin gibi olmuşturLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam çözüm bulabildiniz mi? Mi6 9.9.3 kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum.Merhaba bende 5s plus var bu sürümü yükledim 29.8 sürümünü konuşurken telefon sinyal yok deyip aramayı sonlandırıyor bilginiz olsun. Ben de mi room a geçtim o da yaptı bu sürümlerde sıkıntı olabilir 5s plus için. Kolay gelsin.
Mi6 9.9.3 sürümünü kullanıyorum. Böyle bir sorun yaşamadım. Yedek alıp 4 wipe yapıp yeniden yüklerseniz düzelebilir.Hocam çözüm bulabildiniz mi? Mi6 9.9.3 kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır hiçbir wipe yapamadan romu güncelleyebilirsiniz.Her güncellemede 4 wipe mi yapmak gerekiyor ?