- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Meslek
- Ekonomist
- Konular
- 36
Çalışan insanlar tatili hak ederler, ejderha bahaneBu çinliler bi değişik iyi tatil yapıyorlar
Çalışan insanlar tatili hak ederler, ejderha bahaneBu çinliler bi değişik iyi tatil yapıyorlar
Tek eksiği whatsapp olmaması, oda olsa tadından yenmezdi.Şöyle bi özellik gelmişGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne işe yarıyor bu özellik kısaca bahseder misiniz? Henüz güncelleme yapmadım.Tek eksiği whatsapp olmaması, oda olsa tadından yenmezdi.
WhatsApp vvar hocam o zaten otomatik geliyor açıncaTek eksiği whatsapp olmaması, oda olsa tadından yenmezdi.
Bende gelmedi, uygulamalar arasında da göremeyince olmadığını zannettim. bi cache temizliği yapalım o zaman.WhatsApp vvar hocam o zaten otomatik geliyor açınca
Eu romda play store da wifi ile uygulama inmiyor çözüm varmı?
Hocam play store un verilerini sildim indirme yöneticisi dediğinizi bulamadım ismi farklı olabilirmi?Play store ve indirme yöneticisinin verilerini temizleyip denedinizmi.
İndirme limitini sınırsız yaparsanız sorun ortadan kalkarEu romda play store da wifi ile uygulama inmiyor çözüm varmı?