- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 69
Gider tekrar magisk kur twrpdenGüncelleme yapıldığında root gidermi? Xiaomi.eu beta
Gider tekrar magisk kur twrpdenGüncelleme yapıldığında root gidermi? Xiaomi.eu beta
Çinliler ejderha bayramı kutlayacaklarmışGüncelleme neden erken geldi. Açıkçası 9.5.30 dan hiç memnun değildim. İnşallah yeni sürüm güzeldir
Bende sensörler sıkıntı oluyor parlaklık sürekli olarak değişiyorGüncelleme neden erken geldi. Açıkçası 9.5.30 dan hiç memnun değildim. İnşallah yeni sürüm güzeldir
Bende parmak izi sıkıntısı ve geç uyanma sıkıntısı varBende sensörler sıkıntı oluyor parlaklık sürekli olarak değişiyor
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen ama şarj iyiBende parmak izi sıkıntısı ve geç uyanma sıkıntısı var
Ben sürümler arasında öyle aman aman bir şarj süresi farkı göremiyorum aslındaAynen ama şarj iyi
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok fark yok haklısın zaten cok takan biri de değilim smart whach ile Bluetooth sürekli acık wifi 4 g acık çift sim Kart derken birde cok yoğun kullanan biriyim şarj dayanmıyor ondan hızlı şarj ve pover bank her zaman yanımdaBen sürümler arasında öyle aman aman bir şarj süresi farkı göremiyorum aslında
Bu çinliler bi değişik iyi tatil yapıyorlarÇinliler ejderha bayramı kutlayacaklarmış