- Adım
- Furkan
- Cihazım
- MI 13
- Meslek
- Yazılımcı
- Konular
- 23
5 kere yaptım yok Ne arka kamera nede ön kamera çalışıyor.Temiz yukleme yap istersen tekrar belki düzelir
5 kere yaptım yok Ne arka kamera nede ön kamera çalışıyor.Temiz yukleme yap istersen tekrar belki düzelir
beyler 8.9.13 verisyonundan global 8.9.11 versiyonuna geçsem mi 8 brick olurmu
Mi8 için MIUI 10 Global Beta 8.9.11 versiyonda Anti-Rollback aktifdir. Yüklemenizi tavsiye etmem.
MIUI China Beta Rom tabanını kullanır MIUI EU Rom.
Telefonunuz Global değil sanırım. Çin tabanlı son 9 tabanlı developeri yükleyebilirsiniz ama bu konuda acele etmemenizi tavsiye ederim.Ben çin romunu yuklesem ozaman hardbrick olurmu
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Telefonunuz Global değil sanırım. Çin tabanlı son 9 tabanlı developeri yükleyebilirsiniz ama bu konuda acele etmemenizi tavsiye ederim.
Öncelikle Telefonunuzda AntiRollBack aktif mi onu kontrol edin. Forumda konusu vardı. Fastbooota bağlanıp oradan kontrol ediyorsunuz.
Kontrol ettikten sonra Eğer sanırım sonuç 2 Çıkarsa aktif olmuş oluyordu. Eğer aktifse kesinlikle Android 9 tabanlı rom harici bir rom yüklemeyin!
Keşke bu kadar acele etmeseydiniz. Önce Xiaomi.Eu daki yorumları okusaydınız. Onlarca kişi kameranın çalıştığından şikayetçi tek tük çalışanlar da var tabiki.Ve başka problemler de olduğu söyleniyor.
Benim kişisel bir ricam var. Burada yeni versiyonların linklerini paylaşan arkadaşlar lütfen önce biraz yorumlara baksınlar. Sonra eğer sakıncalı bir durum varsa en azından konuda bunu belirtsinler ki, insanlar mağdur olmasın. Çünkü AntiRollBack denen bi bela var Miui nin başında, Çin versiyon telefona global yükleyip kilitlemek ya da tam tersiniz yaparken brick olması da cabası.
Batarya konusunda günlük kullanımınızın performansına bağlı olarak değişimler yaşayabilirsiniz tabiki.
Ama batarya konusunda sıkıntı oluşturmaz.
Alternatif olarak MIUI Pro Rom düşünebilirsiniz batarya konusunda.
Peki hocam MIUI pro rom otomatik güncelleme mevcut mu ?Batarya konusunda günlük kullanımınızın performansına bağlı olarak değişimler yaşayabilirsiniz tabiki.
Ama batarya konusunda sıkıntı oluşturmaz.
Alternatif olarak MIUI Pro Rom düşünebilirsiniz batarya konusunda.