Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Arkadaşlar merhaba, 2 hafta sonra unlock yaptığımda hangi romu kurmalıyım bu brick antirollback olaylarından dolayı kafam karıştı. Yardımcı olurmusunuz.?

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Ben çin romunu yuklesem ozaman hardbrick olurmu

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Telefonunuz Global değil sanırım. Çin tabanlı son 9 tabanlı developeri yükleyebilirsiniz ama bu konuda acele etmemenizi tavsiye ederim.
Öncelikle Telefonunuzda AntiRollBack aktif mi onu kontrol edin. Forumda konusu vardı. Fastbooota bağlanıp oradan kontrol ediyorsunuz.
Kontrol ettikten sonra Eğer sanırım sonuç 2 Çıkarsa aktif olmuş oluyordu. Eğer aktifse kesinlikle Android 9 tabanlı rom harici bir rom yüklemeyin!
Keşke bu kadar acele etmeseydiniz. Önce Xiaomi.Eu daki yorumları okusaydınız. Onlarca kişi kameranın çalışmadığından şikayetçi tek tük çalışanlar da var tabiki. Ve galeri vs gibi başka problemler de olduğu söyleniyor.

Benim kişisel bir ricam var. Burada yeni versiyonların linklerini paylaşan arkadaşlar lütfen önce biraz yorumlara baksınlar. Sonra eğer sakıncalı bir durum varsa en azından konuda bunu belirtsinler ki, insanlar mağdur olmasın. Çünkü AntiRollBack denen bi bela var Miui nin başında, Çin versiyon telefona global yükleyip kilitlemek ya da tam tersiniz yaparken brick olması da cabası.

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
Telefonunuz Global değil sanırım. Çin tabanlı son 9 tabanlı developeri yükleyebilirsiniz ama bu konuda acele etmemenizi tavsiye ederim.
Öncelikle Telefonunuzda AntiRollBack aktif mi onu kontrol edin. Forumda konusu vardı. Fastbooota bağlanıp oradan kontrol ediyorsunuz.
Kontrol ettikten sonra Eğer sanırım sonuç 2 Çıkarsa aktif olmuş oluyordu. Eğer aktifse kesinlikle Android 9 tabanlı rom harici bir rom yüklemeyin!
Keşke bu kadar acele etmeseydiniz. Önce Xiaomi.Eu daki yorumları okusaydınız. Onlarca kişi kameranın çalıştığından şikayetçi tek tük çalışanlar da var tabiki.Ve başka problemler de olduğu söyleniyor.

Benim kişisel bir ricam var. Burada yeni versiyonların linklerini paylaşan arkadaşlar lütfen önce biraz yorumlara baksınlar. Sonra eğer sakıncalı bir durum varsa en azından konuda bunu belirtsinler ki, insanlar mağdur olmasın. Çünkü AntiRollBack denen bi bela var Miui nin başında, Çin versiyon telefona global yükleyip kilitlemek ya da tam tersiniz yaparken brick olması da cabası.

Hocam 8.9.11 versiyonu var oda Android 9. Eger 8.9.13 ten 8.9.11e dusursem telefon arb ye yakalanir mi ? Yoksa sadece Android versiyonu dusuncemi arbye yakalaniyor ?

WendigoCrawL06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Discovery
Konular
9
Batarya konusunda günlük kullanımınızın performansına bağlı olarak değişimler yaşayabilirsiniz tabiki.
Ama batarya konusunda sıkıntı oluşturmaz.
Alternatif olarak MIUI Pro Rom düşünebilirsiniz batarya konusunda.
Batarya konusunda günlük kullanımınızın performansına bağlı olarak değişimler yaşayabilirsiniz tabiki.
Ama batarya konusunda sıkıntı oluşturmaz.
Alternatif olarak MIUI Pro Rom düşünebilirsiniz batarya konusunda.
Peki hocam MIUI pro rom otomatik güncelleme mevcut mu ?

Üst Alt