- Adım
- Sercan
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 129
Teşekkürler hocam bende burdaki herkesi seviyorumSizi de seviyorum hocam, dediklerinize tamamen katıldığımı dolayı yoldan belirttim/belirtmek istedim ama becerememişim demekki
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Yoruma bir ekleme daha yapmak istiyorum kaçırmışım, temelinde sorun olduğunu söylemişsiniz, inanın ki temelinde sorun olan çok rom denedim, kimisinin el feneri açılmıyordu kiminin wifisi kiminin verisi, bir arkadaşın telefonuna rom yükledim whatsapp hiç açılmıyordu , temiz kurulum yapmama rağmen sürekli durduruldu hatası alan romlar yükledim, bir tane rom yükledim kernel uyumsuzluğu yüzünden lgg2 telefonumun anakarti yandı. Whatsapp bildiriminin yenisini göstermeyip eski bildirimi göstermesi bence romun temelinde sorun olduğunu göstermez. Gösterse bile bence çok büyük lanet okuyacak bir temel bozukluğu değildirSize bir konuda katılıyorum ama diğerinde değil. Uzun zamandır rom yükleyip denerim. Beta romlarda dediğiniz gibi hatalar olabiliyor resmi olsun custom olsun. Bazen de stabilden daha stabil olabiliyor. Betanin amacı hataları test edip stabil romu üretmek bir nevi deneme tahtası gibi.
Ama ki bir romun temelinde bir hata varsa bu Xiaomi den kaynaklı çünkü eu ve diğer geliştirici ekipler romun temelinde değişiklik yapmıyor. Sadece özelleştirilme ekliyorlar. Romun çekirdekleri yine Xiaomi nin. Yani aynı sürümde resmi olsun eu olsun aynı hatayı görmek muhtemeldir. Bunu defalarca denedim ve gördüm
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi