Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Sefa Varol 81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Arkadaşlar mi 8 için global betadan eu betaya nasıl geçebilirim? Ve bana artısı eksisi olur mu! Ayrıca root yok ve bl kilidi kapalı

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Hatasız işletim sistemi olmaz. Apple bile iphone ürünleri çoğaldığı için ios 12 deki buglarla zor baş etti.

Windows 10 çıktı 1803 1809 1903 güncellemelerinin üçünüde geri çekti ağır hatalar yüzünden.

Android dünyası bunca farklı donanım ve arayüze rağmen yine bu buglar falan çok çok iyi durumda. Mesela benim için bildirim gözükmemesi falan gibi şeyler sıkıntı değil.

Sensörün çalışmaması, programın crash olması sıkıntı ki, miui 10 da crash olaylarının çoğunu çözdüler.

Şuan için tek sıkıntı miui romlarda "cihazı bul uygulaması düzgün...... Sonlandı" uyarısı yüzünden reset atması. Oda xiaomi artık bilgi mi sızdırıyor arkada ne halt yiyorsa. Çünkü uygulama kapalı olduğu halde vpn den dosya indirirken bu reset olayı oluyor.

Son olarak eu rom 3. Parti kişiler tarafından herhangi bir ücret talep edilmeden insanlara sunulmasına rağmen gerçekten çok stabil rom yapıyorlar.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
veliazak hocam bazen çok doğru ve yerinde tespitler yapıyor hocam. Ah bir de insanlara kendini dinletmeyi öğretebilse... 8=):?:D
Öyle bir bakış açım veya hissettiğim herhangi bir zorunluluk yok hocam bende... ;) Fikrimi, tecrübemi, bildiğimi yazarım geçerim, işine gelen "dinler" işine gelmeyen "dinlemez" smoking~~

Şöyle güzel bir söz var hoşuma giden; "Başkalarının tecrübelerini yaşayarak öğrenmek, dinleyerek öğrenmekten aptalcadır"

genji35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
mi 6
Meslek
Elk-Elktrnk.Müh
Konular
0
Mi 6 için son sürümü deniyorum 6 saat civarı oldu her hangi bi soruna raslamadım gayet akıcı duruyor. Tek sıkıntım google cam yükleyemedim bi türlü. Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Mi 6 için son sürümü deniyorum 6 saat civarı oldu her hangi bi soruna raslamadım gayet akıcı duruyor. Tek sıkıntım google cam yükleyemedim bi türlü. Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?
Hocam buyur

Ekli dosyalar

• Camera2+API+Enabler_Pie.zip
    11,1 KB · Görüntüleme: 24

nigzes1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
Mi 12 S Ultra
Konular
17
Mi8 pro kullananlar mutlaka yüklesin sarj problemi çözülmüş bu betada

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Pie ile mi6 lara Anti Rollback kontrolü geldiği söyleniyor. Kontrol ettiniz mi acaba?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Size bir konuda katılıyorum ama diğerinde değil. Uzun zamandır rom yükleyip denerim. Beta romlarda dediğiniz gibi hatalar olabiliyor resmi olsun custom olsun. Bazen de stabilden daha stabil olabiliyor. Betanin amacı hataları test edip stabil romu üretmek bir nevi deneme tahtası gibi.

Ama ki bir romun temelinde bir hata varsa bu Xiaomi den kaynaklı çünkü eu ve diğer geliştirici ekipler romun temelinde değişiklik yapmıyor. Sadece özelleştirilme ekliyorlar. Romun çekirdekleri yine Xiaomi nin. Yani aynı sürümde resmi olsun eu olsun aynı hatayı görmek muhtemeldir. Bunu defalarca denedim ve gördüm

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam düşünceniz yanlış, bir Ferrari araba aldınız diyelim, modifiye tutkunuz var, yayları değiştiniz arabayı bastınız, lastiklerin ebatlarini değiştiniz motorun gücünü artirdiniz, arabanın her tarafıyla oynadınız sonra bu araba kasislerden geçmiyor, süspansiyonu sert , lastikler büyüyünce fazla yakmaya başladı motordan dolayı yağ yakmaya başladı Allah belasını versin Ferrarinin diyemezsiniz, tamam araba Ferrari ama orjinal durumda değil. Custom rom olayı da böyle, xiaomi bir rom çıkarmış eu romunu yapanlar da onun üzerine bir sürü şey eklemiş, modlar yeni özellikler neyin neyden kaynaklandığını nerden bilebilirsin, hangi kodları eklediler nerden bilebilirsin. Dediğim gibi orjinalinde bişey varsa eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sayın veliazak hocama hak veriyorum ve kendisini seviyorum

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hocam alıntı benim mesajımdan ama övgü veli hocamıza, hangimiz üstümüze alalım? :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam düşünceniz yanlış, bir Ferrari araba aldınız diyelim, modifiye tutkunuz var, yayları değiştiniz arabayı bastınız, lastiklerin ebatlarini değiştiniz motorun gücünü artirdiniz, arabanın her tarafıyla oynadınız sonra bu araba kasislerden geçmiyor, süspansiyonu sert , lastikler büyüyünce fazla yakmaya başladı motordan dolayı yağ yakmaya başladı Allah belasını versin Ferrarinin diyemezsiniz, tamam araba Ferrari ama orjinal durumda değil. Custom rom olayı da böyle, xiaomi bir rom çıkarmış eu romunu yapanlar da onun üzerine bir sürü şey eklemiş, modlar yeni özellikler neyin neyden kaynaklandığını nerden bilebilirsin, hangi kodları eklediler nerden bilebilirsin. Dediğim gibi orjinalinde bişey varsa eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam alıntı benim mesajımdan ama övgü veli hocamıza, hangimiz üstümüze alalım? :)
Sizi de seviyorum hocam, dediklerinize tamamen katıldığımı dolayı yoldan belirttim/belirtmek istedim ama becerememişim demekki

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Üst Alt