Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
format wipe yaptim hata verdi hocam
Format wipe nedir?
Önce yedeğiniz alıp, tüm cihaz içeriğini PC ye aktarın...sonra format data yapın, romu cihazınıza aktarın ve kurulumu yapın

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Hocam, kusura bakmayın ama, haddim olmayarak söylemem gerekiyor ki, Android Versiyonu değişikliklerinde Format data, yani temiz kurulum olmazsa, olmazdır...Android 9.4.14 Oreo ve yeni güncelleme olan 9.4.25 ise Pıe....Dirty Flash kesinlikle olur gibi görünmesine rağmen, bir çok hata verir...ki sizde bunu zaten gözlemlemişsiniz....

Hocam muhakkak ki siz daha iyi bilirsiniz. Zira sizin engin android bilginize itimat ederim. Eu nun sitesinde şöyle bir bilgi okudum. Android 9 a yükseltmeden önce cihazımızdaki twrp nin güncellenmesi gerekiyormuş. Bu bilgi doğru mu yoksa yüklü olan ile yükseltme yapabilir miyiz ? Bende yüklü olan. 3.2.3.2 ...Güncel olan sürüm ise 3.3.0.1
Bu konuda da arkadaşları bilgilendirirseniz makbule geçer diye düşünüyorum...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam muhakkak ki siz daha iyi bilirsiniz. Zira sizin engin android bilginize itimat ederim. Eu nun sitesinde şöyle bir bilgi okudum. Android 9 a yükseltmeden önce cihazımızdaki twrp nin güncellenmesi gerekiyormuş. Bu bilgi doğru mu yoksa yüklü olan ile yükseltme yapabilir miyiz ? Bende yüklü olan. 3.2.3.2 ...Güncel olan sürüm ise 3.3.0.1
Bu konuda da arkadaşları bilgilendirirseniz makbule geçer diye düşünüyorum...
Estağfurullah hocam...bildiğim kadarıyla, Versiyon değişiklikleri için TWRP nin de uyumlu olması gerekiyor....Mevcut TWRP ile de yapılabilinir ancak Hata vermesi muhtemel olduğundan, en son 3.3.0.1 e güncellemenin yaraı vardır

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Estağfurullah hocam...bildiğim kadarıyla, Versiyon değişiklikleri için TWRP nin de uyumlu olması gerekiyor....Mevcut TWRP ile de yapılabilinir ancak Hata vermesi muhtemel olduğundan, en son 3.3.0.1 e güncellemenin yaraı vardır

Teşekkürler hocam... Eğer yapılan işin sıkıntısız olması isteniyorsa her şey kitabına ve kuralına uygun yapılmalı. Benim anladığım bu. Umarım cihazlarına android 9 güncellemesini yüklemek isteyen arkadaşlar sizin gibi bir üstadın önerilerini dikkate alırlar. Ben her daim tavsiyelerinize uydum. Çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.8=)clap~~clap~~

genji35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
mi 6
Meslek
Elk-Elktrnk.Müh
Konular
0
2 sorum olacak. Android 9 a geçip beğenmezsem restore kısmından doğrudan geri dönebilir miyim?

2.sorum 4 wipe yapınca twrp gidiyor muydu? Tzun zaman oldu temiz kurulum yapmayalı.

MI 6

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
Format wipe nedir?
Önce yedeğiniz alıp, tüm cihaz içeriğini PC ye aktarın...sonra format data yapın, romu cihazınıza aktarın ve kurulumu yapın

hocam az bucuk bu isin uzmaniyiz.d muhtemelen 3.2.3 twrp eski surumden kaynaklaniyor son surumu twrp yi kurup denicem muhtemelen twrp den kaynakli ben hep flash bellekten kurarim romu ayrica telefonuda sifirlamadan kurmam herzaman yedegim flash bellekte pc de tasinabilir harddiske yedeklemisimdir_)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 sorum olacak. Android 9 a geçip beğenmezsem restore kısmından doğrudan geri dönebilir miyim?

2.sorum 4 wipe yapınca twrp gidiyor muydu? Tzun zaman oldu temiz kurulum yapmayalı.

MI 6
twrp den geri donus yapamazsan miflash la gecin hocam em temizi 9a yukseltip 8 e dusunce hata verebilir tekrar hard format atip hatayi giderebilirsiniz

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Mi 8'e gelen 10.3.2 eu stabil ile 9.4.25 eu beta sürümleri arasında veri silmeden hata almadan sorunsuz geçiş yapılabiliyor.
Skorpi hocamında bahsettiği eski sürümlerde ki gibi ana ekran düzen sorunu da olmuyor geçiş sırasında.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Mi 8'e gelen 10.3.2 eu stabil ile 9.4.25 eu beta sürümleri arasında veri silmeden hata almadan sorunsuz geçiş yapılabiliyor.
Skorpi hocamında bahsettiği eski sürümlerde ki gibi ana ekran düzen sorunu da olmuyor geçiş sırasında.
Evet, İşi bildikten sonra, gerçekten de çok kolay...ama bazen de hata verdiği de oluyor, roma göre değişkenlik gösterebiliyor

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Global Beta 9.4.25
171 MB güncelleme geldi
Status Bar, Kilit Ekranı vs.

efkavasi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi6 128/6GB
Konular
8
dünkü eu stable kurulumdan sonra güncelleme ekranında denetleye basınca sunucu sorunu hatası veriyo. Güncelleme için zip indirip paket olarak mı yükleyeceğiz.

Üst Alt