Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Mi 6 için 9.4.25 yükledim çok güzel olmuş yağ gibi akıyor. Bir sorun görmedim Bluetooth da yüzde gelmiş hoşuma gitti. Görsel olarak bir değişiklik yok tabiki. İlk sürüm için gayet iyi gibi..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Mi 6 için 9.4.25 yükledim çok güzel olmuş yağ gibi akıyor. Bir sorun görmedim Bluetooth da yüzde gelmiş hoşuma gitti. Görsel olarak bir değişiklik yok tabiki. İlk sürüm için gayet iyi gibi..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hayırlı olsun hocam. Yükleme yaparken nasıl bir yöntem izlediğinizi açık ve net bir şekilde izah ederseniz, daha sonra yükleyecek arkadaşlar da istifade edebilirler diye düşünüyorum. Teşekkürler...

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hayırlı olsun hocam. Yükleme yaparken nasıl bir yöntem izlediğinizi açık ve net bir şekilde izah ederseniz, daha sonra yükleyecek arkadaşlar da istifade edebilirler diye düşünüyorum. Teşekkürler...
Sağolasınız hocam. Ben de zaten eu rom yüklüydü (9.4.14 eu) indirip twrp üzerinde direk üstüne yükledim. Yalnız şu an bir kaç uygulama sorun çıkardı açılmıyor (gcam,google çeviri başka çıka bilir) temiz bir kurulum yapıp tekrar deniyecegim olmadı 9.4.14 twrp den aldığım yedeğe geri dönecem

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
Sağolasınız hocam. Ben de zaten eu rom yüklüydü (9.4.14 eu) indirip twrp üzerinde direk üstüne yükledim. Yalnız şu an bir kaç uygulama sorun çıkardı açılmıyor (gcam,google çeviri başka çıka bilir) temiz bir kurulum yapıp tekrar deniyecegim olmadı 9.4.14 twrp den aldığım yedeğe geri dönecem

global kararlidan gecilmiyor sanirim

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Hocam, kusura bakmayın ama, haddim olmayarak söylemem gerekiyor ki, Android Versiyonu değişikliklerinde Format data, yani temiz kurulum olmazsa, olmazdır...Android 9.4.14 Oreo ve yeni güncelleme olan 9.4.25 ise Pıe....Dirty Flash kesinlikle olur gibi görünmesine rağmen, bir çok hata verir...ki sizde bunu zaten gözlemlemişsiniz....

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47

Eu nun resmi sitesinde yükleme sonrası benzer sıkıntılar yaşandığı yorumları vardı. Ben bir kaç zaman denemeyi düşünmüyorum. Belki hatalarından arındırılmış bir sonraki güncelleme olabilir. Siz Skorpi hocamın önerilerini yabana atmayın. Ne de olsa tecrübe konuşuyor...

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hocam, kusura bakmayın ama, haddim olmayarak söylemem gerekiyor ki, Android Versiyonu değişikliklerinde Format data, yani temiz kurulum olmazsa, olmazdır...Android 9.4.14 Oreo ve yeni güncelleme olan 9.4.25 ise Pıe....Dirty Flash kesinlikle olur gibi görünmesine rağmen, bir çok hata verir...ki sizde bunu zaten gözlemlemişsiniz....

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Est hocam bildiğim şeyler aslında. Öncesinde yedegimi aldığım için çok da dert edilecek bir sorun yoktu benim için. Aslında hemen yüklememin aslın sebebi resimde gördüğünüz Bluetooth Kulaklığım xioami cihazların hatta saf Android 9 yüklü olan cihazların bir çoğunda çalışmaması. Yükleyip hızlıca bir test edeyim dedim. Şükür sorunsuz çalışıyor

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Eu nun resmi sitesinde yükleme sonrası benzer sıkıntılar yaşandığı yorumları vardı. Ben bir kaç zaman denemeyi düşünmüyorum. Belki hatalarından arındırılmış bir sonraki güncelleme olabilir. Siz Skorpi hocamın önerilerini yabana atmayın. Ne de olsa tecrübe konuşuyor...
Temiz kurulum yapıp yine bir test sürüşü yapacağım olmadı 9.4.14 gayet iyi zaten

Üst Alt