- Adım
- Sezgin
- Cihazım
- Mi 12 S Ultra
- Konular
- 17
Son 2 beta sürümü şarj sömürücüsü çıktı yarın tekrar stabile dönüş şart cihaz mi8 pro
Eu romda mi var bu seçenek? Global beta da yok sanırım?Kilit ekranı ve şifre ekranında mevcutGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende sırf bu yüzden root atmayı düşünüyorum. Botloader kilidi kapalı. Sırf dual speaker için root atmalımiyim diye düşünüyorum.dual speaker mod efsaneee sağol hocam
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eu romda mi var bu seçenek? Global beta da yok sanırım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende sırf bu yüzden root atmayı düşünüyorum. Botloader kilidi kapalı. Sırf dual speaker için root atmalımiyim diye düşünüyorum.
Magisk modulu linki alabilir miyim hocalarim rica etsem? Cihaz mi5s
Ses açmaya basıcaksınız.miui 10 global 10.3.1 kullanıyorum bu roma geçmek istiyorum eu beta ya bu romu sadece twrp den mi yükleyebiliyorum ? mi flash ile yükleyebilir miyim ? birde telefona twrp yükledim fakat ses kısma ve power tuş kombinasyonunu kullandığımda fastboot mod ile açılıyor cihaz hangi tuş kombinasyonunda twrp mod açılıyor ?
hocam cloudflareDNS in ne gibi katkıları var kurdum ama işlevini bilmiyorum araştırdğım kadarıyla interneti vs hızlandırdığı ve girilmeyen sitelere girilebildiği söyleniyorStereo speaker mod, youtube vanced, cloudflareDNS vs...
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu sefer de recovery modda açıldı cihaz twrp yükledim fakat kırmızı bişeyler yazıyordu dikkat etmemiştim adb gibi bişey yazıyordu.twrp ye geçemedim bir türlü ne yapabilirim ?Ses açmaya basıcaksınız.
Mi flash ile sadece orijinal rom yükleyebilirsiniz.
Uygun twrp yüklememiş olabilir misiniz yeniden yüklemeniz lazım. Forumdan bakarsanız direk yükleme araçları vardır hocam.bu sefer de recovery modda açıldı cihaz twrp yükledim fakat kırmızı bişeyler yazıyordu dikkat etmemiştim adb gibi bişey yazıyordu.twrp ye geçemedim bir türlü ne yapabilirim ?