Merhaba arkadaşlar. Mi6 için stable eu indirdim kurmak istiyorum. Bir kaç sorum olacak.
İlk defa global stable'dan custom rom'a geçeceğim
1- mi8 eu rom başlığında, ilk kurulumda format data yapılması gerektiği, aksi taktirde mi.com ekranında kaldığı yazılmış. Aynısı mi 6 içinde geçerli mi ilk kurulumda?
2- Eğer memnun kalmaz isem tekrar global stable'a dönmek istediğim zaman illa mi flash ile mi dönmem lazım, yoksa twrp ile tekrar global stable kurmam mümkün müdür?
3- Eu stable ile global stable arasında batarya performansı açısından nasıl farklar var? Son geri çekilen güncelleme sadece eu beta'ya mı ait buglardan dolayı?
4- Aslında young theme kullanmak istediğim ve twrp'nin kalıcı olmasını istediğim için eu stable'a geçiyorum. Umarım eu da, globaldeki gibi tekrar sıkıntı yaşamam 3. Parti tema kurulumlarında.
5- Galiba eu rom çin stable tabanlı, yani buna göre stable sürümü globalden daha mı erken yayınlanıyor?
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. 9.5.8.0 global stable rootlu romdan ilk defa custom rom'a geçeceğim, bilgili arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin. Temiz kurulum için dosyaların silinmesi önemli değil telefonu brick etmeyecek şekilde kurmama yardım edene şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar dilerim.
Koçara Skorpi FireLife71