Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Henüz stabil romlarda yok. Game turbo özelliği beta romlara bu hafta geldi. Stabil romlara gelecek sürümlerde eklenecektir...

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uzun süre sonra eu kurucam hala çeviriyi siz mi yapıyorsunuz?

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Henüz stabil romlarda yok. Game turbo özelliği beta romlara bu hafta geldi. Stabil romlara gelecek sürümlerde eklenecektir...

Hocam eu beta 9.4.11 deyim game turboyu aktif etmek için birşey yapmam lazımmı yoksa şu an aktifmi?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Kamera daki dinamik çekim hakkında bilgisi olan varmı

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Merhaba arkadaşlar. Mi6 için stable eu indirdim kurmak istiyorum. Bir kaç sorum olacak.

İlk defa global stable'dan custom rom'a geçeceğim

1- mi8 eu rom başlığında, ilk kurulumda format data yapılması gerektiği, aksi taktirde mi.com ekranında kaldığı yazılmış. Aynısı mi 6 içinde geçerli mi ilk kurulumda?

2- Eğer memnun kalmaz isem tekrar global stable'a dönmek istediğim zaman illa mi flash ile mi dönmem lazım, yoksa twrp ile tekrar global stable kurmam mümkün müdür?

3- Eu stable ile global stable arasında batarya performansı açısından nasıl farklar var? Son geri çekilen güncelleme sadece eu beta'ya mı ait buglardan dolayı?

4- Aslında young theme kullanmak istediğim ve twrp'nin kalıcı olmasını istediğim için eu stable'a geçiyorum. Umarım eu da, globaldeki gibi tekrar sıkıntı yaşamam 3. Parti tema kurulumlarında.

5- Galiba eu rom çin stable tabanlı, yani buna göre stable sürümü globalden daha mı erken yayınlanıyor?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. 9.5.8.0 global stable rootlu romdan ilk defa custom rom'a geçeceğim, bilgili arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin. Temiz kurulum için dosyaların silinmesi önemli değil telefonu brick etmeyecek şekilde kurmama yardım edene şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar dilerim.

Koçara Skorpi FireLife71

Son düzenleme:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Hocam eu beta 9.4.11 deyim game turboyu aktif etmek için birşey yapmam lazımmı yoksa şu an aktifmi?

Oynadığınız oyunu, oyun hızını arttır bölümüne ekleyin. Oyunu açtığınız zaman otomatik aktif oluyor...

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Oynadığınız oyunu, oyun hızını arttır bölümüne ekleyin. Oyunu açtığınız zaman otomatik aktif oluyor...

Şuan aktif oldumu hocam?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

murvety

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mürvet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Teknisyen
Konular
0
hakanlevent Mi 8 için çıkan son sürümde stereo desteği var ama 9.4. 11 sürümü otadan tekrar yayınlanınca o sürüm olanlarda çalışmıyor. Bug var sanırım. Ve Eu rom ekibinin yaptığı çalışma değil bu Çin romu geliştiricileri eklemiş stereo modu bu hafta ki güncelleme de fixlenir.
Stereo seçeneği varmı şuan cihaz stereo çalışmıyor

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Merhaba arkadaşlar. Mi6 için stable eu indirdim kurmak istiyorum. Bir kaç sorum olacak.

İlk defa global stable'dan custom rom'a geçeceğim

1- mi8 eu rom başlığında, ilk kurulumda format data yapılması gerektiği, aksi taktirde mi.com ekranında kaldığı yazılmış. Aynısı mi 6 içinde geçerli mi ilk kurulumda?

2- Eğer memnun kalmaz isem tekrar global stable'a dönmek istediğim zaman illa mi flash ile mi dönmem lazım, yoksa twrp ile tekrar global stable kurmam mümkün müdür?

3- Eu stable ile global stable arasında batarya performansı açısından nasıl farklar var? Son geri çekilen güncelleme sadece eu beta'ya mı ait buglardan dolayı?

4- Aslında young theme kullanmak istediğim ve twrp'nin kalıcı olmasını istediğim için eu stable'a geçiyorum. Umarım eu da, globaldeki gibi tekrar sıkıntı yaşamam 3. Parti tema kurulumlarında.

5- Galiba eu rom çin stable tabanlı, yani buna göre stable sürümü globalden daha mı erken yayınlanıyor?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. 9.5.8.0 global stable rootlu romdan ilk defa custom rom'a geçeceğim, bilgili arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin. Temiz kurulum için dosyaların silinmesi önemli değil telefonu brick etmeyecek şekilde kurmama yardım edene şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar dilerim.
Hocam 1. Sorunuzu cevaplıyayım diğerlerini eu stabil kullananlar cevaplasın evet format data yapmalısınız ardından reboot/recovery deyip recoveryi yeniden başlatın yoksa pc hafızayı görmez rom dosyasını telefona atamazsınız

Üst Alt